Çözüldü Mi8 SE PC olmadan TWRP üzerinden güncelleme yapmak

ahmetcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Elinize sağlık. Yes~~ Elbette OTG ile bağlanabilecek bir bellek veya HDD ile. İyi forumlar. Yes~~
Abi rahatsız ediyorum da tekrar ekstra bir konu açmak istemedim çözemezsek açarım.Bugün romu yükledikten sonra sabahtan beri wifi ile Google Play'den ne bir şey indirebiliyorum ne de bir şey güncelleyebiliyorum.Mobil veride sıkıntı yok ama wifiyi açınca "ağ bekleniyor"hatasını alıyorum sürekli.Bir sürü konu okuyup video izledim ama ne yapsam nafile hiçbiri işe yaramadı.Yok güncellemeleri kaldır yok hesabı kaldır yeniden yükle falan her şeyi yaptım ama hâlâ aynı sorun devam ediyor.Rootu da kaldırdım belki ondandır o da işe yaramadı.Sence sorun nedir abi nasıl çözebilirim?

Raistlin53

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
Poco F5
Konular
10
Abi rahatsız ediyorum da tekrar ekstra bir konu açmak istemedim çözemezsek açarım.Bugün romu yükledikten sonra sabahtan beri wifi ile Google Play'den ne bir şey indirebiliyorum ne de bir şey güncelleyebiliyorum.Mobil veride sıkıntı yok ama wifiyi açınca "ağ bekleniyor"hatasını alıyorum sürekli.Bir sürü konu okuyup video izledim ama ne yapsam nafile hiçbiri işe yaramadı.Yok güncellemeleri kaldır yok hesabı kaldır yeniden yükle falan her şeyi yaptım ama hâlâ aynı sorun devam ediyor.Rootu da kaldırdım belki ondandır o da işe yaramadı.Sence sorun nedir abi nasıl çözebilirim?

Google Play indirme seceneklerini kontrol edin veya Google Play Store uygulama verilerinden tüm önbelleği ve tüm verileri temizlemeyi deneyiniz

ahmetcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
4
Google Play indirme seceneklerini kontrol edin veya Google Play Store uygulama verilerinden tüm önbelleği ve tüm verileri temizlemeyi deneyiniz
Vallahi her şeyi denedim abi olmuyor maalesef sıfırlamadan yapmanın bir yolunu bulmaya çalışıyorum o kadar kurdum telefonu en baştan başlamak istemiyorum bir hata falan çıkar diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu çözdük abi telegramdaki bir abimiz sayesinde

Yapmanız gerekenler sadece şu:
Bağlandığınız wifi ye girip ayarlardan IP ayarını statik olarak değiştirip kaydederseniz sorununuz çözülmüş olacaktır.

Bir sorun daha çözüldü bu arada:D

Marcho abi etiketlemeyi bilmiyorum şuan kusuruma bakma:D
Uygun görürsen yeni bir konu açabilirim veya açabilirsiniz isterseniz.

Son düzenleme:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
ahmetcpr Hocam kusura bakmayın dün pek zamanım olmadı, sokağa çıkma yasağına rağmen :)
İsterseniz, Önemli İpuçları başlığı altına sorun ve çözümü için detaylı bir konu açabilirsiniz.
Etiketlemek için, @ işareti ile o kişinin kullanıcı adını bitişik olarak etikeleme yapabilirsiniz.

ahmetcpr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
4
ahmetcpr Hocam kusura bakmayın dün pek zamanım olmadı, sokağa çıkma yasağına rağmen :)
İsterseniz, Önemli İpuçları başlığı altına sorun ve çözümü için detaylı bir konu açabilirsiniz.
Etiketlemek için, @ işareti ile o kişinin kullanıcı adını bitişik olarak etikeleme yapabilirsiniz.
Başta öyle yazmıştım,baktım etiket ile ilgili bir şey görünmüyor falan diye vazgeçtim ve sildim.Şimdi öğrenmiş oldum sayenizde teşekkür ederim.

Üst Alt