Rom Mi8 SE MIUI 12.5 Rom Çıktı - MiuiCC v21.3.3

Atican28

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Atalay
Cihazım
Redmi Note 9 Pr
Konular
0
Beta aşamasında olan bir güncelleme için sanki final stabil hali çıkmış gibi hayırlı olsun demeseydin iyiydi. Bari başlığa beta diye yazsaydın.

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Haklılık payınız var hocam. Çünkü akıcılık performans olarak Aosp gayet hoş Ama PixelExperiencedense evolution x 5.4 tercih ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam aslında olay uygulamalarda değil daha az ram tüketimi üzerine programlansalar bu kadar isyan edilmez bence :) Hep yeni cihazlar için uyarlanması üzücü
Şu an evo x 5.4 ü kullanıyorum hazır rom değiştirirken bunu da deneyeyim dedim. Pixel and 11 romdan tek farkı daha fazla özelleştirme seçenekleri gibi geldi. Performans ,.pil yakın gibi.

Ottoman53

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi Mi 8SE
Konular
6
Şu an evo x 5.4 ü kullanıyorum hazır rom değiştirirken bunu da deneyeyim dedim. Pixel and 11 romdan tek farkı daha fazla özelleştirme seçenekleri gibi geldi. Performans ,.pil yakın gibi.
Kesinlikle hocam. Birde bana Evo daha stabil gibi geliyor. Kendi fikrim

Xependios

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
13
Yine çöp bir port rom. Bir uygulamayı 3-4 saniyede zor açıyor instagramdır twitterdır bunları bile açarken zorlanıyor telefon. Sarj desen su gibi emiyor. Elle tutulur hiçbir değişiklik yok 12.0.2 ye göre ses barı dışında. Denemenizi tavsiye etmem vakit kaybı. EvoX, nusantara gibi romlar varken kullanılmaz. İlla miui istiyorsanız da miglobe 12.0.2 ve oneos kurun bence. Onlardan daha stabil bir miui deneyimi asla elde edemeyeceğiz port romlarla bu cihazda. Aosp kullananlar stabil android 12 bile görecektir bu cihazda zaten. EvoX 5.4 kullandığım en akıcı rom şuana kadar pil tasarrufu açmadan 6 saat ekran veriyor mobil veride.

Yine çöp bir port rom. Bir uygulamayı 3-4 saniyede zor açıyor instagramdır twitterdır bunları bile açarken zorlanıyor telefon. Sarj desen su gibi emiyor. Elle tutulur hiçbir değişiklik yok 12.0.2 ye göre ses barı dışında. Denemenizi tavsiye etmem vakit kaybı. EvoX, nusantara gibi romlar varken kullanılmaz. İlla miui istiyorsanız da miglobe 12.0.2 ve oneos kurun bence. Onlardan daha stabil bir miui deneyimi asla elde edemeyeceğiz port romlarla bu cihazda. Aosp kullananlar stabil android 12 bile görecektir bu cihazda zaten. EvoX 5.4 kullandığım en akıcı rom şuana kadar pil tasarrufu açmadan 6 saat ekran veriyor mobil veride.
Ek olarak ilk defa cihazımın ısındığı bir rom gördüm, 2 senedir kullandığım telefonun sıcaklığını ilk defa elimde hissettim tutarken.(Oyun oynamıyorum.)

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
MIUI arayüzü özelleştirilebilir.
Pixel ?
Miui launcher ve özellikleri pixel ?
Miui arama ekranı ve pixel ?
Miui Temaları ve pixel ?
Daha çok sayabiliriz. Sonuç olarak elbette aosp rom bazen daha iyi performans verir çünkü içerisinde hiç bir şey yok.
Ben 2012 den beri MIUI kullanıyorum :)
Dünyada en çok cihaza portlanan romdur miui.
Miui yoksa XIAOMI telefonu bir hiçtir. Bu kadar net.
Hocam kimse miui ı kötülemiyor. Sadece geliştiriciler optimizasyon için uğraşmıyorlar. Miui görsel olarak dünyadaki en iyi rom zaten. Fakat bi o kadar da optimizasyon sıkıntısı var.

Ek olarak ilk defa cihazımın ısındığı bir rom gördüm, 2 senedir kullandığım telefonun sıcaklığını ilk defa elimde hissettim tutarken.(Oyun oynamıyorum.)
Kesinlikle katılıyorum çok isteyen launcher yüklesin. 3 5 uygulamayla aops romu miui a benzetirsiniz zaten root ile birçok yama yapılabiliyor günümüzde

Maddream900o

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulkadir d
Cihazım
Redmi note 8
Konular
3
Romu kurdum bir hata ile karşılaşmadım fakat ''cc for you'' ekranında kaldı sorun nedir acaba?

davil

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan ASLAN
Cihazım
REDMİ S2
Meslek
COMPUTER EXPERT
Konular
9
Keşke Redmi S2 güncelleme gelse

Hıdır62

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Donanım
Cihazım
Mı note 10 lite
Konular
6
Telefon garantisi devam ediyor kursam olur mu arkadaşlar

Devilyn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
sirius, diting
Meslek
ceng
Konular
31
Romu kurdum bir hata ile karşılaşmadım fakat ''cc for you'' ekranında kaldı sorun nedir acaba?
Hocam vende de aynır sorun oluştu. Telefon ısınıyorsa bekleyin kuruyordur. Venimki ısınmadı o ekranda kaldı. Güç tuşuna ve twrp tuşuna yeniden başlatana kadar bastım. Kendisi pb recovery kuruyor zaten. Oradan tekrar flaşladım romu düzeldi

Üst Alt