Yardım Mi8 se imei repair sırasında meid numarası hatalı oldu

castiel00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
a
Cihazım
mi8se
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10
Telefon Modeli
mi8se
Bootloader Kilidi
Açık
arkdaşlar merhaba

durum şu 2 tane mi8se telefonum vardı qpst ı ben herhangı bır duruma karşı yedekleme olarak dusunmuştum

Gelgelelım olaylar şu sekılde oldu 1.telefona qpst backup yapıp yedekledım ve sorunsuz sekılde duzelttım, ardından 2.telefona nasılsa sorun olmaz olursada 1.telefonun yedegı var dıyıp (1.telefonun meıd numarasınıda kopyalayabılıcegı aklımdan geçmedı) dırek ımeı repaır yaptım ve malesef sorun oldu en son qpst den 1. telefonun yedegını yukleyınce 2 telefonunda meıd numarası aynı oldu

2. telefonun meıd numarasını tekrardan orjınal halıne nasıl getırırım ? getırmez ısem ne gıbı sıkıntılar olur ?

castiel00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
a
Cihazım
mi8se
Konular
3
Meid sorun oluşturmaz, asıl sorun wifi de olacaktır. 2 cihazın da mac adresi aynı, bu durumda aynı anda wifi ye bağlanamazlar.

hocam yokmudur bunu duzeltme yolu, telefonu fabrıka ayarına döndurunce ımeı repaır eskı halını alıyor denılıyordu meıd numarasıda almaz mı acep bır yol yordamı yokmu ?

Oyla:

castiel00

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
a
Cihazım
mi8se
Konular
3
Hala meid e takılıyorsunuz. Meid önemsiz işlevsiz bir numara. Sorununuz buysa takılmayın.
ben degılde meıd ı hatalı duruma dusen arkadaş ıcın sıkıntı anlıyorum gereksız ve sıkıntısız ama adam ıcın onemlı hocam, yok mu bır yolu degısmenın

Oyla:

mi5s

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
xiaomi
Cihazım
mi5s
Konular
0
Yokmu fikri olan arkadaşlar