Yardım MI8 Hat Gitti Ve Telefon Dondu

postit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FATMA
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta 11.0.3
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar normal mesajlasirken bir anda sebeke ve WiFi gitti telefon dondu ardindan kapanip acilmaya basladi ne yapabilirim??

postit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FATMA
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
Hocam kart ile ilgili sorun ayrı birşey telefonun açılıp kapanması ayrı birşey hatla ilgili diyeceğim bilgim bu kadar
Telefonun açılıp kapanmasını ses açma tuşu ve güç tuşuna basılı tutarak reboot ve reboot to system deyince düzelmiyor mu denediniz mi ?
Durum şöyle oldu;
Rebootladım, sonrasında bir sorun oluşmadı ta ki şarja takana kadar. Şarja taktıktan sonra telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı maalesef

Oyla:

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Durum şöyle oldu;
Rebootladım, sonrasında bir sorun oluşmadı ta ki şarja takana kadar. Şarja taktıktan sonra telefon kendi kendine açılıp kapanmaya başladı maalesef

Hocam size son diyeceğim telefona biraz karışmayın tabi en son çare telefoncu ya gitmek şu işlemi de deneyin ondan sonra olmadı uğrarsanız telefon 1 saat kadar şarjda dursun hiçbir işlem yapmayın sonra tekrar ses açma tuşu ve güç tuşuna basılı tutarak reboot ve reboot to system i deneyerek cihazı açmaya çalışın umarım düzelir telefon bug a da girmiş olabilir biraz şarjda dursun

Oyla:

postit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FATMA
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
Hocam size son diyeceğim telefona biraz karışmayın tabi en son çare telefoncu ya gitmek şu işlemi de deneyin ondan sonra olmadı uğrarsanız telefon 1 saat kadar şarjda dursun hiçbir işlem yapmayın sonra tekrar ses açma tuşu ve güç tuşuna basılı tutarak reboot ve reboot to system i deneyerek cihazı açmaya çalışın umarım düzelir telefon bug a da girmiş olabilir biraz şarjda dursun
Öyle yapayım fakat küçük bir sorum var, telefon açılırken artık ekranın altında "unlocked" diye bir ibare çıkıyor, onun sebebi ve manası nedir acaba?

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
bootloader kilidi açık anlamına gelmektedir cihazınız çin versiyon olma ihtimali yüksek mi flash programı ile rom flashlarken clean all seçili olmasına dikkat edin

Oyla:

postit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FATMA
Cihazım
Mİ 8
Konular
2
bootloader kilidi açık anlamına gelmektedir cihazınız çin versiyon olma ihtimali yüksek mi flash programı ile rom flashlarken clean all seçili olmasına dikkat edin
rom flash ı başaramadım hocam, dosya bulunamadı ve belirtilmemiş hata uyarılarını aldım

Oyla:

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Mi Flash Tool – Xiaomi Tools siteden diğer mi flash tool sürümleri ile fastboot yani tgz uzantılı gloabal stable olanı kuracaksınız. Mi8 ve sonraki cihazlarda sürüm düşürme koruması mevcut en son sürüm yüklemeyi denemeniz önemli. Cihazınız imei işlemli değil ise çok sorun olmaz imei işlemli cihazınız var ise farklı yollardan rom yükleyebilirsiniz. Mi flash toool kullanımı için formda konusuna ulaşılamıyor. mi flash kullanımı detaylı anlatımı buradan inceleyebilirsiniz.

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16