Çözüldü Mi8 Hardbrick

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22

Ozgur19033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xaomi mi8
Meslek
Barilla-Saha Satış
Konular
10
Aynısı basıma geldi bl kilidini ben actıgım için mi hesabını biliyordum mi hesabını bulursan telefonunu acarım
Kendi mi hesabimi biliyorum fakat unlock acilmiyor aldigimda acikti cihaz sanirim baskasi tarafindan acilmis ve benimkinde acilmiyor

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
Benden 400 TL istemişlerdi şansa çözdüm gerçekten kendi mi hesabınla dene kaybedeceğini birsey yok yeniden bl açıyormus gibi yap

Ozgur19033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xaomi mi8
Meslek
Barilla-Saha Satış
Konular
10
Benden 400 TL istemişlerdi şansa çözdüm gerçekten kendi mi hesabınla dene kaybedeceğini birsey yok yeniden bl açıyormus gibi yap
Nasil yani anlamadim acilmiyor ki arka arkaya deniyorum mi unlock ile kendi mi hesabimla giris yapiyorum kabul etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edl mode ile çözülebilir büyük ihtimal
Onu nasil yapiyoruz

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Nasil yani anlamadim acilmiyor ki arka arkaya deniyorum mi unlock ile kendi mi hesabimla giris yapiyorum kabul etmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onu nasil yapiyoruz
Böyle daldan dala atlayıp, birbiri ile alakasız konuları aynı anda çözmeye kalkarsanız, üstelik te bu işlerden fazla anlamıyorsanız cihazınızı çöp etmeniz kaçınılmaz olacaktır. Siz önce telefonu açma işini halledin, unlock ile sonra uğraşırsınız. Size yardımcı olmak isteyenlerin de kafalarını karıştırmışsınız. Çorbaya dönmüş konu.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ozgur19033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xaomi mi8
Meslek
Barilla-Saha Satış
Konular
10
Böyle daldan dala atlayıp, birbiri ile alakasız konuları aynı anda çözmeye kalkarsanız, üstelik te bu işlerden fazla anlamıyorsanız cihazınızı çöp etmeniz kaçınılmaz olacaktır. Siz önce telefonu açma işini halledin, unlock ile sonra uğraşırsınız. Size yardımcı olmak isteyenlerin de kafalarını karıştırmışsınız. Çorbaya dönmüş konu.

Daldan dala atlamak degil konu twrp cihazdan kaldirmakti anlamiyor degil anliyorum sadece mi flashta alt tarafta clean all yerine clean unlock secenegini isaretli unutmusum insanlik hali bir anlik dalginlik kusura bakmayin ozur dilerim boyle rahatsizlik verici bir durum olmasini istemezdim konulari kapatamadigim icin ayri ayri actim kusura bakmayin

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Daldan dala atlamak degil konu twrp cihazdan kaldirmakti anlamiyor degil anliyorum sadece mi flashta alt tarafta clean all yerine clean unlock secenegini isaretli unutmusum insanlik hali bir anlik dalginlik kusura bakmayin ozur dilerim boyle rahatsizlik verici bir durum olmasini istemezdim konulari kapatamadigim icin ayri ayri actim kusura bakmayin
Yaptığınız hataya bir lafım yok. İnsanlık hali tabiki. Bunun için özür dilemeniz gerekmiyor. Bu konuda 2 durum var. İlki cihazı yanlışlıkla lock yapıp brick etmeniz. Öncelikle bu durumu çözülmesi gerekiyor. Bunun için de @zenex hocamız yardımcı olabilir. İkinci durum ise cihazı bootloader'ını yeniden açmak. Bunun için de önce 1. sorunun giderilmesi gerekiyor. Eğer cihazınızda brick olmadan önce kendi mi hesabınız kurulu ise kendi hesabınız ile unlock yapabilirsiniz. Daha önceki Mi hesabının önemi yok. Yok eğer başka kişinin Mi hesabı kurulu iken brick olduysa ya da cihaz resetlendiyse o hesabın şifresi gerekiyor. Hesaba ulaşılamıyor ise yine @zenex arkadaşımız yardımcı olabilir.

Ozgur19033

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xaomi mi8
Meslek
Barilla-Saha Satış
Konular
10
Yaptığınız hataya bir lafım yok. İnsanlık hali tabiki. Bunun için özür dilemeniz gerekmiyor. Bu konuda 2 durum var. İlki cihazı yanlışlıkla lock yapıp brick etmeniz. Öncelikle bu durumu çözülmesi gerekiyor. Bunun için de @zenex hocamız yardımcı olabilir. İkinci durum ise cihazı bootloader'ını yeniden açmak. Bunun için de önce 1. sorunun giderilmesi gerekiyor. Eğer cihazınızda brick olmadan önce kendi mi hesabınız kurulu ise kendi hesabınız ile unlock yapabilirsiniz. Daha önceki Mi hesabının önemi yok. Yok eğer başka kişinin Mi hesabı kurulu iken brick olduysa ya da cihaz resetlendiyse o hesabın şifresi gerekiyor. Hesaba ulaşılamıyor ise yine @zenex arkadaşımız yardımcı olabilir.

Teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için zenex hocam ile görüştüm cihazı ona göndericektim fakat gerek kalmadı kendim arkadaşım yardımı vasıtası ile cihazı açıp kendimiz yaptık ve şuanda cihazı açtık herhangi bir sorun yok işlemi arka kapak açarak yaptık yeni güncellemeleri alıyor sorun yok kalmadı ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler konu kilit kapanabilir ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt