- Adım
- Hasanalay
- Cihazım
- Xiami mi5
- Konular
- 0
Ben indirdim bir türlü beceremedim telefona indirdim telefondan demiyorum olmuyor
Telefon üzerinden yapamazsın. Öncelikle cihazın BL kilidinin açık olması lazım ve Miflash programı ile 64Bit'lik bilgisayardan yükleyebilirsinBen indirdim bir türlü beceremedim telefona indirdim telefondan demiyorum olmuyor
Telefonculara danışarak daha kesin bir cevap alabilirsiniz. En azından yapmayan size yapanı önerir orda.cihazin bl kilidini actim ancak bilgisayarim arizali oldugu ben de cok anlamadigim icin global rom yukleyemiyorum. Izmir'de yapan bir yer onerebilir misiniz?
selamlar, hangi sürüm miflashı ve hangi sürüm unlock toolu kullandınız acaba. bendekiler pek çalışmıyorBiraz geç de olsa Global Rom'u bende sorunsuzca Fastboot yöntemi ile kurdum. İlk defa Android ve Xiaomi kullanıyorum ancak bu forumunun yardımı sayesinde çok kolay ve sorunsuz bir şekilde yükledim. Rom çok sağlıklı hiç bir sorun görmedim. Tek eksiği yüz tanıma kilidinin olmaması. Konumu değiştirince oluyor ancak bunun düzeltilmesi gerek.
Forumdaki yardımsever tüm arkadaşlara teşekkür ederim kendi adıma
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
selamlar, miflash eski sürüm kullandım forumda sabitlenmiş olan flash konusundan. Unlock olanı ise güncel olan 3.3.525.23 sürümlü olanı kullandım.selamlar, hangi sürüm miflashı ve hangi sürüm unlock toolu kullandınız acaba. bendekiler pek çalışmıyor![]()
Xiaomiflash ile yükledim mi logosundan atıyor recovery giriyor açılmıyor telefon
wipe yapınca düzeldiçözebildiniz mi bende de aynı şekilde