Rom Mi8 Android 9 (Pie) - MIUI 10.1 - China Stable MIUI V10.1.2.0.PEACNFI

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
MIUI Global 10.1.1.0 kararlı sürüm yüklü. Amacım 960 fps ağır çekim moduna sahip olmak. Bu sadece China Stable de mi mevcut ? Eğer sadece China Stable de mevcut ise buna nasıl geçiş yapabilirim ? Hızlı cevap için teşekkürler.

Cevap vermeseniz de Beta sürümüne geçtim. Her şeye rağmen teşekkürler...

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Cevap vermeseniz de Beta sürümüne geçtim. Her şeye rağmen teşekkürler...

Konu hakkında bilgim yoksa yanlış yönlendirmemek adına cevap vermemeyi tercih ediyorum. Alınganlığa gerek yok, bilgisi olan yazar, cevap gelmiyor ise ya bilgi yoktur ya da gözden kaçmıştır... mm~~

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Konu hakkında bilgim yoksa yanlış yönlendirmemek adına cevap vermemeyi tercih ediyorum. Alınganlığa gerek yok, bilgisi olan yazar, cevap gelmiyor ise ya bilgi yoktur ya da gözden kaçmıştır... mm~~

Bu bir alınganlık değil, en azından beklenti olmaması adına bilginizin olmadığını paylaşmak gereksiz zaman kaybının önüne geçer. Ne demişler ? kötü komşu insanı mal sahibi yapar ( Bu arada bu bir espri...) :) sorun yok tabiki , araştırarak bulmak sadece biraz vakit aldı fakat daha anlaşılır bir sonuca ulaştım.

Hicks

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hicks
Cihazım
Mi 8
Konular
15
Bu bir alınganlık değil, en azından beklenti olmaması adına bilginizin olmadığını paylaşmak gereksiz zaman kaybının önüne geçer. Ne demişler ? kötü komşu insanı mal sahibi yapar ( Bu arada bu bir espri...) :) sorun yok tabiki , araştırarak bulmak sadece biraz vakit aldı fakat daha anlaşılır bir sonuca ulaştım.

Öyle bir şey söylüyorsunuz ki bunun için binlerce forum üyesinin sizle bilgisi olmadığını paylaşması mı gerekiyor yani?

Neyse... Araştırarak ulaştığımız bilgiyi ve kullanım tecrübelerinizi de paylaşırsanız sizin gibi biri bunu merak ettiğinde arayınca bulabilir.

anticlock

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
FIRAT
Cihazım
Mi 8
Konular
12
Öyle bir şey söylüyorsunuz ki bunun için binlerce forum üyesinin sizle bilgisi olmadığını paylaşması mı gerekiyor yani?

Neyse... Araştırarak ulaştığımız bilgiyi ve kullanım tecrübelerinizi de paylaşırsanız sizin gibi biri bunu merak ettiğinde arayınca bulabilir.
Yazdıklarımın gayet acık oldugunu düşünüyorum. Yazılanı anlamak ayrı bir meziyet , soruma siz cevap verdiğiniz için sorumu da size yönelttim binlerce kullanıcıya değil. Tamam konuyu uzatmamızın da bir anlamı yok. Forum kurallarını tecrübe ile edineceğm.

Xiaomi yi yeni kullanmaya basladım ve forumdan öğreneceğim çok şey var. İnanıyorm ki benimde faydamın olacağı bir çok konu olacaktır.

Sevgi ve sagıyla ,

wiizi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Zafer
Cihazım
mi6
Konular
8
Telefonum unlock edilmiş çin telefonu global 10.1.1.0 yüklü çin romuna nasıl geçmeliyim?

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih8134

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Az önce bu sürüm cihazima ota'dan geldi. Güncelleme yi yapmamı önerir misiniz? Pocophone'a gelen pie güncellemesinden kullanıcılar şikayetçi bu sürümün de sorunu var mı? Özellikle ekran süresi benim için önemli.

Üst Alt