Suni ışıkta değil gün ışığında çekim yapın, bahsettiğiniz problem gerçekleşmeyecektir.Merhaba pie sürümünü yükledim size fakat merak ettiğim konu 960 fps ağır çekim modunu acinca sürekli ekran yanıp videoyu çektikten sonrada yanıp sönmeye devam ediyor sizdede bu mevcut mu?
Suni ışıkta değil gün ışığında çekim yapın, bahsettiğiniz problem gerçekleşmeyecektir.
Az önce mi 8e 10.1.1.0 güncellemesi yükledim hiçbir değişiklik yapmamışlar hala her şey aynı hatta ram aşırı tüketiyor kamera hala aynı nasıl güncelleme lan bu
Merhaba arkadaşlar, Xiaomi Mi 8 telefonunu yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Şu an MIUI 10.1.1.0 kararlı sürüm kullanıyorum. Konuda paylaşılan güncellemeyi yüklemek istediğimde Güncelleme doğrulanamadı diye mesaj alıyorum. Sorun tam olarak nedir acaba ?
MIUI Global 10.1.1.0 kararlı sürüm yüklü. Amacım 960 fps ağır çekim moduna sahip olmak. Bu sadece China Stable de mi mevcut ? Eğer sadece China Stable de mevcut ise buna nasıl geçiş yapabilirim ? Hızlı cevap için teşekkürler.China Stable mı Global stable mı kullanıyorsunuz? Global ise zaten yüklenmez, China ise dosyayı tekrar indirip deneyin lütfen. Yukarıda bir arkadaşın başına aynı şey gelmişti, tekrar indirince kurabildi.