Merhaba, ben Mi6 cihazımı HB den aldım. Seramik olmayan normal kasa siyah renk. Mi5 kullanıyordum 1,5 yıldır. Özellikle kamerası ve genel performansını HB deki kullanıcı yorumları ve Youtube'deki videolarda öve öve bitiremiyorlardı falan. Ama genel performansı için bişey diyemeyeceğim 1 gündür kullanıyorum onun için fakat kamerası benim için tam bir hayal kırıklığı. Mi5 in yanından bile geçemez. Akşam oda ışığında Mi5 ile çektiklerim ile karşılaştırıyorum felaket denebilecek düzeyde kötü. Sadece poket efekti iyi o da çok ışıklı ortamda yani güneş ışığında olursa başarılı. Profesyonel makine gibi bir işlevsellik beklemiyorum tabii ama en azından Mi5 kadar çekseydi üzülmeyecektim. Belkide seramik versiyonunu satın almam gerekiyordu bilemiyorum ama neyse. Bataryası, performansı, tasarımı falan çok hoş. Almadan önce kamera beklentin yüksek ise bi daha diüşün derim. Bir de geri tuşu için parmağımı bazen 3-4 kere dokunmam gerekiyor. Pek hassas değil sanırım benim cihaz ile ilgili sorun şans işi tabi.