Mİ6 Whatsapp Da Kendi MP3 Lerimi Bildirim Sesi Yapamıyorum

VSM

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
VESİM
Cihazım
Mİ5 32 GB
Konular
64
Mesela bu haftaki beta güncellemede diğer temaların saat widgetıni kullanabilme eklendi eskisi gibi ancak kullanılmıyor diğer widgetlar. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.
Sayacak olsak emin ol bir sürü çıkar :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Miui nin çok eksiği var çook

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle hocam, işin kötüsü açıkları kapata kapata da gitmiyorlar. Bir açığı kapatmadan, yeni bir özellik ekliyorlar; o özellik ilk eklediklerinde düzgün çalışıyorken, sonraki güncellemede yeni ekledikleri özellikte de sorun oluyor. Hataları gidere gidere yeni özellik ekleseler sorun yok. Zaten bence en büyük hataları iş güçlerini Global, China rom şeklinde ayırmaları.

4 Aylık kısa deneyimim sonrasında, Miui romlarının tamamen sorunsuz bir hal alacağını düşünmüyorum. Hep bir eksiliklik, bir sorun olacak bana göre.

Mesela bu haftaki beta güncellemede diğer temaların saat widgetıni kullanabilme eklendi eskisi gibi ancak kullanılmıyor diğer widgetlar. Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor.

Hocam düzeltemezler Miui arayüzünü bana göre artık. Ya en baştan tasarlayacaklar; yada bu şekilde hatalarla gidecek. Resmen yamalı bohça durumunda Miui Arayüzü. Bizde en iyi android arayüzü olduğunu düşündüğümüz için hatalarına göz yumup kullanıyoruz.

yk2548

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi5s
Konular
0
miui ile 10.05.2017 tarihinde mi5s ile tanıştım yaklaşık 5-6 aydır düzelmesi için bekliyorum.

şuan mi6 128lik kullanıyorum. şuna inandım ki kesinlikle düzelmeyecek ve gün geçtikçe hatalar giderileceğine aksine daha da çoğalıyor.

kapalı sistem kutu android yazılımlarına geçme zamanı yaklaşıyor sanırım alacağım sonunda samsung s8 bakacağım keyfime.

her hafta bu sefer düzeldi mi acaba hatalar rom yükle sil güncelle gerçekten bıktım.

ya bir whatsapp bildirimi nedir ki düzeltemediler kaç aydır hemde butun alternatif romlar dahil mi5s te de aynıydı mi6 tada aynı.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
İnşallah düzelir demekten başka birşey de gelmiyor elimizden.

Üst Alt