- Adım
- Halil
- Cihazım
- Pocophone F1
- Konular
- 61
En objektif değerlendirme bu olmuş teşekkürler
Hocam kullandığımız romdan memnunsak değiştirmeye gerek yok,ben bir iki ufak nedenden değiştirdim,pie yi sevmedim ve oyunumun eski versiyonunu çalıştırmadı. Ayrıca ben xiaomi cihazda eu rom seviyorumElinize sağlık . Bir pocophone F1 kullanıcısı olarak bir sorum olacak . Eu romu tavsiye edersiniz. Şarj yönünden çok fark ediyor mu ? ( Telefon global orijinal sürümde)
Hocam kullandığımız romdan memnunsak değiştirmeye gerek yok,ben bir iki ufak nedenden değiştirdim,pie yi sevmedim ve oyunumun eski versiyonunu çalıştırmadı. Ayrıca ben xiaomi cihazda eu rom seviyorum
Hocam poco f2,bütün telefonların efendisi olacak buna eminimGuzel inceleme olmus tesekkurler. Poco f2 yi merak ediyorum acikcasi. Su mi9 dan sonra ufak ufak sizdirmaya baslarlar
Rica ederim hocam,herzaman derim;mi6 Xiaomi nin efsanesiHocam gerçekten MI6 tasarımda candır ondan iyisi çıkana kadar onunla yola devam tekrardan güzel yorumlarınız için teşekkürler
Rica ederim hocam,fırsat buldukça ve yazmam gerektikçe yazacağımemeğinize sağlık ozgrcvdr bey uzun bir karşılaştırma yazısı olduğu halde sıkılmadan okudum. teşekkürler.
Hocsm herzaman neyse onu yazacağım enazından benim açımdan nasılsaEn objektif değerlendirme bu olmuş teşekkürler
Hocam mi6 çirkin kral gibi birşey.tasarımı daha iyi olabilirdi ama olsun yine kral ve yine efsane.tak ekran hareketleri kullanımı vs kişiden kişiye göre değişir.ben ilk defa tam ekran hareketlerini f1 de kullandım hemen alıştım ve vazgeçilmezim oldu diyebilirim.mi6 da da tam ekran menüsü vardı ms bi iki kez denedim ve bi daha da hiç kullanmadım. Çentik olayı evet hoş değil bence de ama bu devirde moda neyse gözde olan neyse o oluyor. Çentik olayının bence en fazla bir senesi var,çentiğin yerini kızaklı cihazlar yada full ekran cihazlar alacak. Emin ol hocam 5 sene sonrasının teknolojisi bile şimdiden hazırdır ama yavaş yavaş ve sırasıyla sürüyorlar piyasayaMi 6 bana daha hoş geliyor. Küçük kahraman. Şu çentik olayını bitmesini acilen istiyorum aşırı çerçeveci taraftarıyım. Neden? Telefonlar artık telefona benzemiyor. Kullanışlı değil. Ha full ekran taraftarı da değilim. Çok saçma bence. Elim o fiziksel tuşlara gidecek. Elimdeki cihaz bana "BEN TELEFONUM!" diye bağıracak. Dokunmatik ekranım saçım da var diye değil baya baya telefona benzer şeyler istiyorum. Full ekran haraketlerini geri tuşu dışı çook gereksiz buluyorum. Kullanımı yavaşlatıyor. Böyle ekranın içinde tuş simgeleride hoş çarpmıyo. Madem o tuşlar olacak niye ekran koyarsın ki? Sizleri bilmem ama telefon piyasası kötüye gidiyor. Full ekranlardan nefret ediyorum! Nefret! 2 yıl sonra alırsam amiral gemisi alıcam. Orta seviye değil. Ama alttaki o tuşları bulamayacağım büyük ihtimal. Sizi etkiliyormu böyle şeyler. Beni çok etkiliyor? Zamanla alışılır mı?
Mi 6'yı bana verin sorun çözülsün hocamBiraz ekleme yapmam gerekecek.iki telefonu da tam güneş ışığının altına koyup birazcık uğraştım. Mi6 nın ekranı kesinlikle çok daha net çok daha kaliteli gösteriyor bu su götürmez.ama nprmal yada gölgeli bir ortamda da aynı.poco da pie ye geçince pil performansı düştü.oreo da 7-8 saat ekran süresi arıyorken,pie de 4-5-6 saat ekran süresi alıyorum,poco da pie yüklüyken adaway çalıştırmak için kernel yüklemem gerekiyor.nedense custom kernel yüklemeden adaway çalışmıyor,kernel yükleyince de kernelin güç tüketimi çok oluyor.poco davoyun oynarken (tam ekran hareketleri) seçili iken ve oyunu hararetle oynarken sanki oyunu kapatıyormuşum gibi oyun kapanıyor,zaman zaman ekranın kenarına köşesine dokunmam gerekiyor oyun oynarken ve bunu yapınca da sanki uygulamayı küçült tuşuna basmışım gibi oyun kapanıyor ki bu dinir bozucu. Tam ekran yapmayıp normal kullanınca da ekran ufalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam poco f2,bütün telefonların efendisi olacak buna eminim
Rica ederim hocam,herzaman derim;mi6 Xiaomi nin efsanesi
Rica ederim hocam,fırsat buldukça ve yazmam gerektikçe yazacağım
Hocsm herzaman neyse onu yazacağım enazından benim açımdan nasılsa
Hocam mi6 çirkin kral gibi birşey.tasarımı daha iyi olabilirdi ama olsun yine kral ve yine efsane.tak ekran hareketleri kullanımı vs kişiden kişiye göre değişir.ben ilk defa tam ekran hareketlerini f1 de kullandım hemen alıştım ve vazgeçilmezim oldu diyebilirim.mi6 da da tam ekran menüsü vardı ms bi iki kez denedim ve bi daha da hiç kullanmadım. Çentik olayı evet hoş değil bence de ama bu devirde moda neyse gözde olan neyse o oluyor. Çentik olayının bence en fazla bir senesi var,çentiğin yerini kızaklı cihazlar yada full ekran cihazlar alacak. Emin ol hocam 5 sene sonrasının teknolojisi bile şimdiden hazırdır ama yavaş yavaş ve sırasıyla sürüyorlar piyasaya
Ne demek hocam buyur Satış - Satılık mis gibi siyah xiaomi mi6 6/128 gbMi 6'yı bana verin sorun çözülsün hocam