Yardım Mi6 unlock yardım.

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba arkadaşlar. mi note 2 cihazımı verip yerine mi6 aldım. unlock işlemlerini takip ederken ( bu arada eski mi hesabım ile unlock oluyormu onuda bilmiyorum.? ) unlock sayfasına mi hesabını girip unlock programını pc ye indirdim. sonrasında bağlantıyı yapıp denediğimde bir hata aldım. unlock status yazıyordu. unlock olmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim. geliştirici seçeneklerinde oem kilit açma aktif , mi kilit durumunda hesap ve cihaz ekle dediğimde 86006 mesajı aldım. Nasıl bir yol izlemeliyim. ? ilginize teşekkür ederim.

Laqqer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Laqqer
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Tekniker
Konular
5
Mi note 2 cihazında kullandığın hesabı mi6 ya girerek de unlock yapabilirsin Şahsen ben de öyle yapmıştım. Fakat 72 saat mı neydi hatırlayamadım bir süre beklemiştim..

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba arkadaşlar. mi note 2 cihazımı verip yerine mi6 aldım. unlock işlemlerini takip ederken ( bu arada eski mi hesabım ile unlock oluyormu onuda bilmiyorum.? ) unlock sayfasına mi hesabını girip unlock programını pc ye indirdim. sonrasında bağlantıyı yapıp denediğimde bir hata aldım. unlock status yazıyordu. unlock olmadı. Nasıl bir yol izlemeliyim. geliştirici seçeneklerinde oem kilit açma aktif , mi kilit durumunda hesap ve cihaz ekle dediğimde 86006 mesajı aldım. Nasıl bir yol izlemeliyim. ? ilginize teşekkür ederim.
Eski Mı hesabınızla kilit açabilirsiniz linkte verdiğim vpn kurup china – xuzhou seçip tekrar denesene hocam.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
vpn programını kurup china-xuzhou seçtim daha sonra hangi adımları izleyeyim. fastboota alıp mi unlock ile denedim yine olmadı

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
vpn programıda kurup denedim sonuç yine aynı. detaylı yazacağım sorunu. İlk aldığım mi hesabı ile mi note 2 yi unlock edip rom kurmuştum. Sonra bir karışıklık oldu şifre unutuldu zannedersem. Tekrar mail hesabından giriş yaptım. ama iki farklı hesap var gibi mail adresinin birini değiştirdim ama bir türlü mi hesabına giriş yapıp unlock edemiyorum. Ya geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumunu tıklayınca 86006 ve çince karakterler yazan küçük bir yazı çıkıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
sonra bu hesap ile mi unlocktan deneyince de aşağıdaki gibi bir ekran alıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Muhtemelen karışık bir durum olduğu için çözüme ulaştıracak cevap çıkmayacak. Anadolu yakasında oturan bir arkadaştan teknik destek isteyeceğim. Sağolun tüm yorumlar için.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
vpn programıda kurup denedim sonuç yine aynı. detaylı yazacağım sorunu. İlk aldığım mi hesabı ile mi note 2 yi unlock edip rom kurmuştum. Sonra bir karışıklık oldu şifre unutuldu zannedersem. Tekrar mail hesabından giriş yaptım. ama iki farklı hesap var gibi mail adresinin birini değiştirdim ama bir türlü mi hesabına giriş yapıp unlock edemiyorum. Ya geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumunu tıklayınca 86006 ve çince karakterler yazan küçük bir yazı çıkıyor.
sonra bu hesap ile mi unlocktan deneyince de aşağıdaki gibi bir ekran alıyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu hata beta roma geçince düzeliyordu. Cihaz üzerindeki romdan kaynaklı bir sorundu. Eğer hala çözemediyseniz bir araştıralım?

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
cantara hocam muhtemelen global kararlı rom var ve bundan dolayı o hata çıkıyor, global beta sürümü olunca sıkıntı olmayacaktır

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
cantara hocam muhtemelen global kararlı rom var ve bundan dolayı o hata çıkıyor, global beta sürümü olunca sıkıntı olmayacaktır

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de öyle hatırlıyordum ama emin olamamıştım hocam, teşekkürler :)

Oyla:
Üst Alt