Yardım Mi6 twrp kurulumu sonrası Mi hesabı Can't find ID hatası

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12
Arkadaşlar merhabalar. mi6 telefonumda root uygulamaya çalıştım. twrp.img i flash olarak yükledim.Mi6 da twrpden install deyince internal storage şifrelenmiş harfler şekilde çıktığı için Su.zip i yükleyemedim. Sonra wipe tan format data yaptım. busefer oldu. su.zip i yükledim. Ama şimdi telefonu açıp kurulumunu yapınca "Sign in to Mi account" sayfasında "dakikalarca "Getting device security info" yazıyor dönüyor. 15-20dk Sonra şifremi girebiliyorum fakat can't find id diyor. İnternette biraz araştırdım. IMEI göçünce böyle hata verebiliyormuş. Acaba imei i mi göçürdüm. Nasıl telefonumu kurtarabilirim? Telefonsuz kaldım :(

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Evet IMEI uçtu. Mi flash ile fastboot tan temiz kurulum yapınız.

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Arkadaşlar merhabalar. mi6 telefonumda root uygulamaya çalıştım. twrp.img i flash olarak yükledim.Mi6 da twrpden install deyince internal storage şifrelenmiş harfler şekilde çıktığı için Su.zip i yükleyemedim. Sonra wipe tan format data yaptım. busefer oldu. su.zip i yükledim. Ama şimdi telefonu açıp kurulumunu yapınca "Sign in to Mi account" sayfasında "dakikalarca "Getting device security info" yazıyor dönüyor. 15-20dk Sonra şifremi girebiliyorum fakat can't find id diyor. İnternette biraz araştırdım. IMEI göçünce böyle hata verebiliyormuş. Acaba imei i mi göçürdüm. Nasıl telefonumu kurtarabilirim? Telefonsuz kaldım :(

hocam doğru söylüyor
şu adresten gerekli olan mi flash ile mi 6 global stable romu :

edinebilirsin

şurdan da : Rehber - Mi5 Unlock == Videolu Anlatım== bootloader kilidi açık galiba değilse burdan faydalanabilirsin

Oyla:

tr-aliveli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Topal
Cihazım
Mi4
Konular
12