Özellikle tekrar uslubunuza dikkat etmenizi rica etmek durumundayım....
Benim kimseye özelden yardım etmediğimi tüm forum ahalisi bilir....gece saat 01.36 da bana özelden yardım isteğiniz geldi ve bende size saat 01.43 de konu içinde yardımcı olmaya çalıştım ve sorumu sordum ki, konuyu anlayayım
Yardım - telefon açılmıyor lütfen yardım edin
Sayın
Ottoman hocam ise size saat 20.34 de soru sordu, sonradan onu bile çileden çıkardınız ve kendisi en son saat 22.28 de size uzaktan yardım etmeye karar verdi....kendisinin sabrına hayranım...bu arada bazı araya girip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızla da ağız dalaşına girdiniz...
daha sonraki yazışmalardan anlıyoruz ki,
Ottoman hocam sayesinde TWRP kurulmuş ama Siz rom yüklemeye çalışırken, akıllılık edip, her şeyi wipe lamışsınız....ve saat 01.40 da
telefon açılmıyor lütfen yardım edin konusunu açıyorsunuz....
O saatte size kusura bakmayın ama kimse yardım etmek zorunda değil ama yinede hem ben, hemde Sayın mehmet_dengiz hocam yardımcı olmaya çalıştı ama saat 02 den sonra sizden haber alınamadı...
Moderatörlük görevimi sizin deyiminizle kötü emeller için kullanıyorsam, beni lütfen Forum Adminlerine şikayet edin ve size yardımcı olmadığımdan dolayı, beni forumdan uzaklaştırsınlar
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk