Yardım mi6 root komut hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre mert ya
Cihazım
mi6 128 gb
Konular
2
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var bootloader kilidimi açtım root atacaktım her şeyi yaptım sıra komut girmeye geldi komudu girdiğim zaman şöyle bir hata alıyorum kırmızı fonda the term fastboot is not recognized as the name of a cmdlet bu hata neden olur çözümü nedir ?

emre33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre mert ya
Cihazım
mi6 128 gb
Konular
2
Siz önce uslubunuza dikkat etmeye özen gösterin...
ben size yardımcı olmaya çalışırken, mehmet_dengiz araya girince, bende uzaktan izlemeye devam ettim ve Sayın Ottoman hocamın kapatmış olduğu konuda en son işlem Saat 02.03 de idi....özelden yazışmış olabilirsiniz, o ayrı konu

Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Uzaktan izlemek yerine yardım etmeyi deneseydiniz ottoman hocam gibi sağolsun yardımcı oldu kendisi. Size özelden yazdım cevap vermeye tenezzül etmediniz kalkıp bir de burdan kendi yaptığınız davranış gibi beni suçladınız sizin moderatörlük göreviniz tanıdıkları övmek yeni olanları suçlamak sanırım herhangi bir yardım göremedim sizden tıpkı günümüzde olan yandaşlar gibi her neyse başka insanlara yardım etmeyi denersiniz bundan sonra umarım şakşakçılık yapmadan önce..iyi forumlar

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Siz önce uslubunuza dikkat etmeye özen gösterin...
ben size yardımcı olmaya çalışırken, mehmet_dengiz araya girince, bende uzaktan izlemeye devam ettim ve Sayın Ottoman hocamın kapatmış olduğu konuda en son işlem Saat 02.03 de idi....özelden yazışmış olabilirsiniz, o ayrı konu

Mevlâna Celaleddin-i Rumi der ki...
Sen ne söylersen söyle; söylediğin, karşındakinin anladığı kadardır.8=)facepalm~~facepalm~~

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Uzaktan izlemek yerine yardım etmeyi deneseydiniz ottoman hocam gibi sağolsun yardımcı oldu kendisi. Size özelden yazdım cevap vermeye tenezzül etmediniz kalkıp bir de burdan kendi yaptığınız davranış gibi beni suçladınız sizin moderatörlük göreviniz tanıdıkları övmek yeni olanları suçlamak sanırım herhangi bir yardım göremedim sizden tıpkı günümüzde olan yandaşlar gibi her neyse başka insanlara yardım etmeyi denersiniz bundan sonra umarım şakşakçılık yapmadan önce..iyi forumlar
Özellikle tekrar uslubunuza dikkat etmenizi rica etmek durumundayım....
Benim kimseye özelden yardım etmediğimi tüm forum ahalisi bilir....gece saat 01.36 da bana özelden yardım isteğiniz geldi ve bende size saat 01.43 de konu içinde yardımcı olmaya çalıştım ve sorumu sordum ki, konuyu anlayayım

Yardım - telefon açılmıyor lütfen yardım edin

Sayın Ottoman hocam ise size saat 20.34 de soru sordu, sonradan onu bile çileden çıkardınız ve kendisi en son saat 22.28 de size uzaktan yardım etmeye karar verdi....kendisinin sabrına hayranım...bu arada bazı araya girip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızla da ağız dalaşına girdiniz...

daha sonraki yazışmalardan anlıyoruz ki, Ottoman hocam sayesinde TWRP kurulmuş ama Siz rom yüklemeye çalışırken, akıllılık edip, her şeyi wipe lamışsınız....ve saat 01.40 da telefon açılmıyor lütfen yardım edin konusunu açıyorsunuz....
O saatte size kusura bakmayın ama kimse yardım etmek zorunda değil ama yinede hem ben, hemde Sayın mehmet_dengiz hocam yardımcı olmaya çalıştı ama saat 02 den sonra sizden haber alınamadı...
Moderatörlük görevimi sizin deyiminizle kötü emeller için kullanıyorsam, beni lütfen Forum Adminlerine şikayet edin ve size yardımcı olmadığımdan dolayı, beni forumdan uzaklaştırsınlar

Oyla:

emre33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre mert ya
Cihazım
mi6 128 gb
Konular
2
Özellikle tekrar uslubunuza dikkat etmenizi rica etmek durumundayım....
Benim kimseye özelden yardım etmediğimi tüm forum ahalisi bilir....gece saat 01.36 da bana özelden yardım isteğiniz geldi ve bende size saat 01.43 de konu içinde yardımcı olmaya çalıştım ve sorumu sordum ki, konuyu anlayayım

Yardım - telefon açılmıyor lütfen yardım edin

Sayın Ottoman hocam ise size saat 20.34 de soru sordu, sonradan onu bile çileden çıkardınız ve kendisi en son saat 22.28 de size uzaktan yardım etmeye karar verdi....kendisinin sabrına hayranım...bu arada bazı araya girip yardımcı olmaya çalışan arkadaşlarımızla da ağız dalaşına girdiniz...

daha sonraki yazışmalardan anlıyoruz ki, Ottoman hocam sayesinde TWRP kurulmuş ama Siz rom yüklemeye çalışırken, akıllılık edip, her şeyi wipe lamışsınız....ve saat 01.40 da telefon açılmıyor lütfen yardım edin konusunu açıyorsunuz....
O saatte size kusura bakmayın ama kimse yardım etmek zorunda değil ama yinede hem ben, hemde Sayın mehmet_dengiz hocam yardımcı olmaya çalıştı ama saat 02 den sonra sizden haber alınamadı...
Moderatörlük görevimi sizin deyiminizle kötü emeller için kullanıyorsam, beni lütfen Forum Adminlerine şikayet edin ve size yardımcı olmadığımdan dolayı, beni forumdan uzaklaştırsınlar

Bu forumu her yerde kötüleyeceğim sizin sayenizde özellikle donanım haberde hesap silme kısmını bulamadım hesabımı siler misiniz şahsen bir daha bu foruma girmeyi düşünmüyorum.

Oyla:

exelans

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
Redmi 4x
Konular
11
Foruma girmeyebilirsin, siteyide kötüleyebilirsin ama kendi beceriksizligini ve derdini anlatamayişinida anlat..İnsanların sana yardımcı olduğunu senin kafanın algilamadiginida anlat.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Foruma girmeyebilirsin, siteyide kötüleyebilirsin ama kendi beceriksizligini ve derdini anlatamayişinida anlat..İnsanların sana yardımcı olduğunu senin kafanın algilamadiginida anlat.
Ağzınıza sağlık hocam

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Sayın emre33 ... Öncelikle geçmiş olsun. Yaşadığınız sıkıntıyla alâkalı konuyu ( ben de bir Mİ 6 kullanıcısı olarak ) başından itibaren takip ediyorum. Ben forum yöneticisi falan değilim. Sizin gibi normal bir üyeyim. Yalnız sizin durumunuz bana Fransız filozof Francois de Sales'in bir sözünü hatırlattı...
" Öfkenize tutunmak elinizde başka birisine atmak üzere olduğunuz sıcak bir kömüre benzer. Yanan siz olursunuz."

Yaşınızın genç olmasından dolayı kanınızın hemen alevlenmeye müsait olması gayet normal, anlıyorum. Lâkin öfke kontrolünüzün eksik olması hasabiyle yaptığınız davranışın size bir faydası olmayacağını düşünüyorum. Yanlış yoldasınız demiyorum ama niyetinizle alâkalı ciddi bir algılama problemi yaşıyorsunuz.

Birincisi, cihazınızda oluşan problemi nihai olarak çözebileceğiniz tek platform burası, yani miuitürkiye forumu. Dışarıda da çözüm bulabilirsiniz ama karşılığında bir bedel ödemek durumundasınız. Ne Skorpi üstadım, ne de Ottoman ve mehmet_dengiz hocalarım gibi birileri çıkıp babalarının hayrına size yardım etmezler.
İkincisi ise, forumdan ayrılmak elbetteki sizin tercihiniz. Lâkin bir çığ gibi büyüyen ve Xiaomi yardım gönüllülerinin oluşturduğu Miuitürkiye forumu yokluğunuzla hiç bir şey kaybetmez. Aksine kazanıri Kötüleme çabanız da ancak kayanın üstündeki tozları alır.

Bence yaptığınız yanlıştan dönün ve size yardım etmeye çalışan insanlardan özür dileyin demek isterdim. Fakat o kalibre ve çapta olmadığınızı görüyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Her ne kadar sonu karanlık olsa da....

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Konu sahibinin talebi üzerine konu yeni yorumlara kapatılmıştır.

Bir diğer talebi olan hesabın silinmesi ise yasal zorunluluklar nedeniyle mümkün değildir.

Gösterimden kaldırılan son mesajında kullanılan hakaret ve küfür içeriği muhataplarının yasal mercilere başvurması halinde delil olarak kullanılmak üzere saklanmaktadır.

Konu sahibi hem mesajlarında kullandığı üslup, hakaret ve küfürleri hem de kendi talebi üzerine forumumuzdan süresiz olarak uzaklaştırılmıştır.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt