Yardım Mi6 rehber sorunu

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
S. A arkadaslar rehber ve mesajlarında bi gariplik var. Ornek olarak mesaji gonderen kisi ahmet fakat isim rehberdeki baska kisinin ismi çıkıyor. Karmakarışık durumda rehberde ayni sekilde. Arayan vatandaş hasan ama gozuken kisi rehberde kayitli baska bir kisi. Bu konuda ne yapabiliriz?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Düzgün halledilmez ise, cihazda Mobil veri bağlantısı bile kurulamıyor hocam. Ayrıca Mi6 için ilk Yapılan İmei işlemlerinde, Cihazı fabrika ayarlarına çevirdiğiniz İmeiler uçuyordu :)

Asıl İmei uçma sorunu yüzünden Twrp kullanmak çok daha mantıklı, Twrp ile cihazı formatladığınızda bir sorun oluşturmuyor çünkü.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Aynen öyle cikamadim isin içinden

hocam o zaman format şart gibi gözüküyor
Edit: ama bir şekilde mi hesabına doğru olarak aktarabilirseniz numaraları öylede çözülebilir

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Düzgün halledilmez ise, cihazda Mobil veri bağlantısı bile kurulamıyor hocam. Ayrıca Mi6 için ilk Yapılan İmei işlemlerinde, Cihazı fabrika ayarlarına çevirdiğiniz İmeiler uçuyordu :)

Asıl İmei uçma sorunu yüzünden Twrp kullanmak çok daha mantıklı, Twrp ile cihazı formatladığınızda bir sorun oluşturmuyor çünkü.
Demek istediğim customlarda illaki bir hata ile karsilasiyorsunuz. Stabil olanlar bile mutlaka hata verebilir. Cihaz daha yeniyken performans sorunu yokken en temizi bu benim sahsi görüşürümdur, stock kullanmak gerekli. Sayet ileride yavaslarsa o zaman customa geçilebilir. Ornek olarak s3 e kendi yazilimi agir gelmeye başladığında cyanogenmod a gecmistim. Stabil olmasına rağmen hatalar çıkıyordu. Su an sorunum rehber yazilim ile ilgili sıkıntım yok cihaz gayet stabil.

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
hocam o zaman format şart gibi gözüküyor
Edit: ama bir şekilde mi hesabına doğru olarak aktarabilirseniz numaraları öylede çözülebilir
Yada bi google hesabindan giris cikis deneyeyim diyorum

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Demek istediğim customlarda illaki bir hata ile karsilasiyorsunuz. Stabil olanlar bile mutlaka hata verebilir. Cihaz daha yeniyken performans sorunu yokken en temizi bu benim sahsi görüşürümdur, stock kullanmak gerekli. Sayet ileride yavaslarsa o zaman customa geçilebilir. Ornek olarak s3 e kendi yazilimi agir gelmeye başladığında cyanogenmod a gecmistim. Stabil olmasına rağmen hatalar çıkıyordu. Su an sorunum rehber yazilim ile ilgili sıkıntım yok cihaz gayet stabil.

Katılmıyorum hocam, Android telefonların hiçbirini Stock Romları ile kullanmadım. Hep Custom rom ile kullandım. Cihazdan daha fazlasını alabilmek varken, neden bize verilenlerle yetinelim ki?

Bilgisayarımda CPU, Ekran kartı da Overclock lu örneğin. Araçta Chip Tuning var misal.

Bana göre önemli olan Maksimum Verim alabilmek, elimdeki şeylerle.

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Katılmıyorum hocam, Android telefonların hiçbirini Stock Romları ile kullanmadım. Hep Custom rom ile kullandım. Cihazdan daha fazlasını alabilmek varken, neden bize verilenlerle yetinelim ki?

Bilgisayarımda CPU, Ekran kartı da Overclock lu örneğin. Araçta Chip Tuning var misal.

Bana göre önemli olan Maksimum Verim alabilmek, elimdeki şeylerle.
Oda sizin fikriniz ben bu haliyle gayet yeterli buluyorum cihazi

Oyla:
Üst Alt