Yardım Mi6 rehber sorunu

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
S. A arkadaslar rehber ve mesajlarında bi gariplik var. Ornek olarak mesaji gonderen kisi ahmet fakat isim rehberdeki baska kisinin ismi çıkıyor. Karmakarışık durumda rehberde ayni sekilde. Arayan vatandaş hasan ama gozuken kisi rehberde kayitli baska bir kisi. Bu konuda ne yapabiliriz?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
S. A arkadaslar rehber ve mesajlarında bi gariplik var. Ornek olarak mesaji gonderen kisi ahmet fakat isim rehberdeki baska kisinin ismi çıkıyor. Karmakarışık durumda rehberde ayni sekilde. Arayan vatandaş hasan ama gozuken kisi rehberde kayitli baska bir kisi. Bu konuda ne yapabiliriz?

Hocam acaba mi hesabi kullaniyorsaniz ondan dolayi isimler ve numaralar karışmış olabilir mi?

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam acaba mi hesabi kullaniyorsaniz ondan dolayi isimler ve numaralar karışmış olabilir mi?
Yok hocam mi hesabim senkronizasyon kapalı

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Telefonda sadece sim kartinda mi numaralar kayitli

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Hayir google hesabında

Hocam simde olan hic numaraniz var mi o numaralardan gelen mesajlar duzgun oluyor mu belkide google hesabi kaynaklidir, bu arada ne zamandan beri bu sorunla karsilasiyorsunuz ? yeni guncellemeden sonra mi ?

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Hocam simde olan hic numaraniz var mi o numaralardan gelen mesajlar duzgun oluyor mu belkide google hesabi kaynaklidir, bu arada ne zamandan beri bu sorunla karsilasiyorsunuz ? yeni guncellemeden sonra mi ?
Hocam guncellemeden sonra sapıttı. Bakıyorum kafasina gore farkli farkli insanların numarasını birleştirmiş hadi isim ayni olsa eyvallah derim ama bir ali digeri mehmet bi bakiyorim mehmetin adi altinda iki numara var oda baskasinin. Mesajlar ayni sekilde. Ahlaksız insanlarin ismi yaziyor.

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Hocam guncellemeden sonra sapıttı. Bakıyorum kafasina gore farkli farkli insanların numarasını birleştirmiş hadi isim ayni olsa eyvallah derim ama bir ali digeri mehmet bi bakiyorim mehmetin adi altinda iki numara var oda baskasinin. Mesajlar ayni sekilde. Ahlaksız insanlarin ismi yaziyor.

Sim kartinda olan numaralarinizda bu sorun var mi?

Oyla:

ysfakc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
Mİ 6
Konular
16
Sim kartinda olan numaralarinizda bu sorun var mi?
Hocam sim kartta numara yok. Kontrol ettim. Biri beni bu dertten kurtarsın esime mesaj atıyorum alakasız birine günaydın bebeğim yazıyorum aradi adam hayirdir yusuf diyor rehberde 500 kişi var isim karismis arayaninda kim olduğunu bilmiyorum abi pardon falan dedik ama. O zaman caktim davayı mesajlara bi baktim isimler hep degisik. paranoyak oldum acaba mesajı doğru kişiyemi gönderiyorum diye. Rehberin görüntusu bu.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

CpoeT

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can Ozan
Cihazım
Mi 6
Konular
11
Anladim hocam probleminiz nasil cozulur bilemiyorum hepsi birbirine karistiysa bir daha nasil toparlayacaksiniz bir fikrim yok gercekten, gmaili baska telefonda acip baktiniz mi ordada karisik mi numaralar diye? . buraoca2 hocam senin bir fikrin var midir bu konuda

Oyla:
Üst Alt