Yardım Mİ6 parmak izi çalışmıyor.İlgili ayarlarda telefonda gözükmüyor

Semih45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonu başka birisinden aldım. Miui işletim sistemini Android'in başka modellerine göre detaylı olarak bilmiyorum. Sorunum şu ;
Cihazda 10.2.1.0 global sürüm yüklü. Fakat parmak izi ve home tuşu işlevini yapmıyor. Parmakizinin sağındaki ve solundaki tuşlar sorunsuz olarak çalışıyor. Ama PARMAKİZİ çalışmadığı gibi ayarlarda da parmak izi ile ilgili bir seçenek yok. Rom ile mi alakalı yada donanım veya yazılım ile mi onunda bilmiyorum. Benim gibi sorun yaşayan ve çözüme kavuşturmuş arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ayrıca unutmadan söyleyeyim cihaza başka bir telefonun IMEI atılmış IMEI orijinal değil yani

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Telefonu başka birisinden aldım. Miui işletim sistemini Android'in başka modellerine göre detaylı olarak bilmiyorum. Sorunum şu ;
Cihazda 10.2.1.0 global sürüm yüklü. Fakat parmak izi ve home tuşu işlevini yapmıyor. Parmakizinin sağındaki ve solundaki tuşlar sorunsuz olarak çalışıyor. Ama PARMAKİZİ çalışmadığı gibi ayarlarda da parmak izi ile ilgili bir seçenek yok. Rom ile mi alakalı yada donanım veya yazılım ile mi onunda bilmiyorum. Benim gibi sorun yaşayan ve çözüme kavuşturmuş arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ayrıca unutmadan söyleyeyim cihaza başka bir telefonun IMEI atılmış IMEI orijinal değil yani

Ayarlar / Yüklü uygulamalar / Sağ üstte 3 nokta yı tıklayın Tüm uygulamaları göster seçeneğini tıklayın / com.fingerprints.serviceext uygulamasını tıklayıp tüm verileri temizle yapıp tekrar kontrol edebilirmisiniz.Ön panel problemi de olabilir.

Son düzenleme:
Oyla:

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Büyük ihtimal cihazın ekranı değişmiş. Orijinal olmayan ekranlara parmak izi çalışmayabilir diye biliyorum.

Oyla:

Semih45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlar / Yüklü uygulamalar / Sağ üstte 3 nokta yı tıklayın Tüm uygulamaları göster seçeneğini tıklayın / com.fingerprints.serviceext uygulamasını tıklayıp tüm verileri temizle yapıp tekrar kontrol edebilirmisiniz.Ön panel problemi de olabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef söylediğin menüye girdim ama com.finger ile başlayan birşey yok

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef söylediğin menüye girdim ama com.finger ile başlayan birşey yok

Arama ekranına * # * # 64663 # * # * yazın çıkan menüde Auto fingerprint test var oradan bir kontrol edin hocam ama panel problemi yüksek ihtimalle.

Oyla:

Semih45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Mi6
Konular
1
Arama ekranına * # * # 64663 # * # * yazın çıkan menüde Auto fingerprint test var oradan bir kontrol edin hocam ama panel problemi yüksek ihtimalle.
Bu şekilde de auto fingerprint ile ilgili bir seçenek çıkmıyor hocam.panel derken neyi kastediyorsunuz. Kodlama da cikanlari ekte

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-03-08-00-29-08-924_com.miui.cit.png
    Screenshot_2019-03-08-00-29-08-924_com.miui.cit.png
    679 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2019-03-08-00-29-17-576_com.miui.cit.png
    Screenshot_2019-03-08-00-29-17-576_com.miui.cit.png
    685,4 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2019-03-08-00-29-29-210_com.miui.cit.png
    Screenshot_2019-03-08-00-29-29-210_com.miui.cit.png
    685 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2019-03-08-00-29-35-990_com.miui.cit.png
    Screenshot_2019-03-08-00-29-35-990_com.miui.cit.png
    675,9 KB · Görüntüleme: 26
Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Bu şekilde de auto fingerprint ile ilgili bir seçenek çıkmıyor hocam.panel derken neyi kastediyorsunuz. Kodlama da cikanlari ekte
Hocam MI 6 nın parmak izi sensörü ekran ile alakalı ya ekranı değişti sizin cihazın yan sanayi ile yada yada orjinal ekranınızın o kısmı bozuldu.

Konu başlığı yeniden düzenlendi.

Madde 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Forum Kurallarımız

Son düzenleme:
Oyla:

Semih45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Mi6
Konular
1
Hocam MI 6 nın parmak izi sensörü ekran ile alakalı ya ekranı değişti sizin cihazın yan sanayi ile yada yada orjinal ekranınızın o kısmı bozuldu.
Değişip değişmediğini bilmiyorum ama aldığım kişide birkaç kez araştırma yapmış olduğunu gördüm. Mi6 nin yüz tanıma özelliği ver mi onunda da bilmiyorum ama bununla da ilgili bir ayarda yok mesela yüz tanıma ile kilit açma mesela

Oyla:

Hakan Ali Hasan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
15
Değişip değişmediğini bilmiyorum ama aldığım kişide birkaç kez araştırma yapmış olduğunu gördüm. Mi6 nin yüz tanıma özelliği ver mi onunda da bilmiyorum ama bununla da ilgili bir ayarda yok mesela yüz tanıma ile kilit açma mesela
Kardeşim geçmiş olsun öncellikle farklı bir rom deneyebilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi fake bir ekran olabilir tamirciye götürüp sorun birkere

Oyla:
Üst Alt