Yardım Mİ6 parmak izi çalışmıyor.İlgili ayarlarda telefonda gözükmüyor

Semih45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.2.1.0
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonu başka birisinden aldım. Miui işletim sistemini Android'in başka modellerine göre detaylı olarak bilmiyorum. Sorunum şu ;
Cihazda 10.2.1.0 global sürüm yüklü. Fakat parmak izi ve home tuşu işlevini yapmıyor. Parmakizinin sağındaki ve solundaki tuşlar sorunsuz olarak çalışıyor. Ama PARMAKİZİ çalışmadığı gibi ayarlarda da parmak izi ile ilgili bir seçenek yok. Rom ile mi alakalı yada donanım veya yazılım ile mi onunda bilmiyorum. Benim gibi sorun yaşayan ve çözüme kavuşturmuş arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Ayrıca unutmadan söyleyeyim cihaza başka bir telefonun IMEI atılmış IMEI orijinal değil yani

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kardeşim geçmiş olsun öncellikle farklı bir rom deneyebilirsiniz ama arkadaşların dediği gibi fake bir ekran olabilir tamirciye götürüp sorun birkere
Fake ekran demeyelim lütfen, bu işi yapanlar alınıyor sonra... yn~~ A kalite ekran. A kalite;)

Oyla:

altunbahadr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bahadır
Cihazım
Mi6
Meslek
Öğrenci
Konular
17
Bende öyle bir sorun yaşamıştım. Tüm parçalarını çıkarttım tekrar taktım temiz bir şekilde ilk olarak rom atmıştım işe yaramamıştı. Şuan çalışıyor

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt