Yardım Mi6 or Mi5 or Mi5s or RedMi Note 4x ¿?

keichi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burak
Cihazım
iphone 5s
Konular
1
Merhabalar herkese, ben Mi ailesine yeni katılacak bir dostunuzum. Aklımda çok karışık. Gönlüm Mi 6 almak istiyor ancak şu an için 2000tl beni biraz zorlayacak. Mi 5 ve Mi5s ise fiyatları daha uygun ancak kronik bir çok sorununu okudum forumlarda olsun youtube olsun. Sorunlarına çok denk geldim diyebilirim. Isınma sorunu kronik kamera sonuru parmak izi okumama sorunu gibi. Redmi Note 4x hakkında ise şu an bir problem göremedim. Hatta 3 adet kullanan tanıdığım var gayet gayet memnunlar. Mi 5, Mi5s ve Mi6 beni işlemci kamera gibi performans özelliklerinden dolayı cezbediyor. Sizce hangisini almam gerek ?

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Forumda bununla ilgili bir kaç konu var fakat biraz kafa karıştırıcı ama okumanızı tavsiye ederim.
Sorunuza gelirsek tam olarak öyle değil. RN4 SD GLOBAL versiyonu 4000mah
RN4X SD GLOBAL versiyonu 4100mah
Ve ikisininde "32 rom 3 gb ram x 64 rom 4gb ram"
Ama kasa yapı bakımından RN4 MTK ile aynı değildir. Bizim ülkemizde satışa sunulan bu ürünler global bandli olarak SD işlemcili olandır. kısa bir araştırmadan sonra buna vardım.

Oyla:

manisalee

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Yok
Konular
1
Teşekkürler biraz daha araştırıp öyle karar vericem. Peki siz olsanız 100 tl için 64gb 4 gp ram'li olanı mı alırsınız?

Oyla:

scrooldream

TENGRİ BİZ MENEN!
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Android
Cihazım
NOTE4x Mi6
Meslek
Toyota Robot Teknisyeni
Konular
12
Dahili depolama sd kartla yükseltilir cihazlarda zaten. Ama ram yükseltme olayı yok. Sistem için 3 gb fazlasıyla yeterli herşeyi önbelleğe aldığında 1.3 GB boşta kalıyor NOTE4x cihazımda. Eğer çok uygulama kullanıyorsanız sistem performansı için siz kullanımınıza göre tercih edeceksiniz.

Oyla:

erdem2003

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
Mi 5s Plus
Konular
17
Kardeş paraya acıma mi 6 al boşver 2000 lirayı o özellikte telefonu sen samsung vs olsa 4-5 bine alırsın al gitsin mi 5 de sorun var bikaç benim bildiğim ama mi 6 da kasa soyulması dışında görmedim ki o da şans işi 100de 1 ihtimal yani sen al gitsin mi 6 yı keyfine bak

Oyla:
Üst Alt