Hocam W11 kullanıyorum, kullandığım telefonun Bl kilidini açmak istediğimde bağlantı problemi yaşadım bende, PC görüyor ama bağlantı kurmuyordu, bu durumu PC'de yeni bir kullanıcı oluşturup o oturum üzerinden yaptığımda sorun düzelmişti. Bu şekilde de deneyebilirsin.W10a dönmek şart oldu yani anlaşıldı.
Çok garip gerçekten. Bu fikri hiç bir yerde okumamıştım deneyeceğim hocam teşekkürlerHocam W11 kullanıyorum, kullandığım telefonun Bl kilidini açmak istediğimde bağlantı problemi yaşadım bende, PC görüyor ama bağlantı kurmuyordu, bu durumu PC'de yeni bir kullanıcı oluşturup o oturum üzerinden yaptığımda sorun düzelmişti. Bu şekilde de deneyebilirsin.
W11 den memnunum ama şu uyumsuzluk kanser etti cidden.Win 11 insanı kanser eder, mi6 tedavi eder
Evet haklısınız sürücü sıkıntıları çok fazla genel anlamda memnunum ama böyle durumlarda can sıkıcı oluyor.W11 kullanmanızı zaten tavsiye etmem daha en az 1 yılı var stabil olmasının aynı durum w10 ilk geldiğinde de olmuştu daha tam rayına oturmayan şeyler var.
Bende yıllardır aynı romu kullanıyorum hocam hala 5 saat bazen 5 buçuk saat ekran süresi alıyorum telefondan çok memnunum.20.6.18 eu rom ile yaklaşık 6 senedir kullanmaktayım. Şu anki hali bile beni 2 sene götürür gibi duruyor. Gayet memnunum kendisinden.