Yardım Mi6, ne kadar daha MIUI desteği alacak.

dix10

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi5
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba yaklaşık 3 yıldır MI5 Prime kullanıyordum taki 2 hafta kadar önce suya düşürene kadar... 2 gün kadar pirinçte durdu çıkardım fakat açılmıyor şarja taktığımda bildirim ışığı saniyenin onda biri kadar süre yanıp sönüyor o kadar ne ekran geliyor ne şarj oluyor hiçbir tepki yok. Büyük telefonlardan hiç hoşlanmam tek elle kullanımı aşırı zorlaştırıyor. Aynı zamanda en azından ortadaki home tuşu da olsun istiyorum bu yüzden mi5 benim için büyük bir ayrıcalıktı ama muhtemelen tamir vs. olmayacak olursa da pahalıya patlayacak. Şimdi 2-3 haftalık araştırmam sonucu önümde şu yollar var;
-İphone 7 128GB
-Xiaomi Mi6
Baktığımız zaman aradaki fiyat farkı en azından bi öğrenci olarak benim için oldukça fazla. Xiaomi mi6 da ne kadar eski olursa olsun hala benim için alınabilir bir telefon ama merak ettiğim bir şey var. MI6 ne kadar daha MIUI güncellemesi/desteği alır. Yanlış hatırlamıyorsam 2018 Kasım ayında MIUI, Mi4/4c, Mi Note 3 ve Mi5 için desteği kesti bu olay mi6 için de yakın gibi gözüküyor ama olurda şu andan itibaren 2+ yıl desteklenecekse almamam için bir sebep kalmıyor. Siz ne düşünüyorsunuz?

Cemented

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Timuçin
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Meslek
Makine Mühendisi
Konular
17
Mi6 gözü kapalı 2 sene rahat götürür.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
56
Gittigidiyor'da Beta-mobile diye bir mağaza sıfır mi6 satıyor 2000-2300 lira civarında. Güncelleme almamam ne gibi sıkıntılara yol açabilir
Bir Xiaomi cihazı aldığınız gibi kullanırsınız. Yani güncelleme yapmasanız dahi ilk günkü performansından fazla bir şey kaybetmez.
Lakin o dediğiniz fiyata Mi6 alınır mı pek emin değilim. Ben şahsen o parayı vermem. Üzerine biraz daha ilave edip garantisiz mi9t pro alırım.
Dediğim gibi temiz bir ikinci el bulursanız en fazla 1400 bandında alınabilir.
Yoksa yeni çıkan modellere yönlenmek daha mantıklı görünüyor.

Efsaneden Tapatalk vasıtasıyla gönderildi

Oyla:

İbrhmKrtl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kartal
Cihazım
mi 6
Konular
0
Desteği bilmem ama sanıyorum geliştiriciler android Q ile yakında tanıştırır ve miui 12 de gelir diye düşünüyorum , 2 küsur senelik mi6 kullanıcısıyım inanın kamera hariç beni üzen hiçbir şeyi yok , cihaz hızlı şarj hâlâ 1 saat telefon görüşmesi , 1 saat oyun , 3-4 saat diğer uygulamalar ile 1 günü çıkarıyor , kameranında çözümü google camera , uygun apk ile euro beta kullanıcısı olarak o engelide aşmış durumdayım , temiz 2. el heleki seramik bulursan kaçırma derim

Oyla:
Üst Alt