Wifi konusunda bende bir sıkıntı yok hocam nedense.Hocam romun son durumu:
Her şey mükemmel hızlı pil baya iyi.
Wifi sorunlu: T50 ile test ettim o cihaz bile daha hızlı indirme yapıyor hocam. Acaba eklenti var mı çok yavaş..
Forum içersinde yükleme konusu ile ilgili onlarca konu var hocam. Kısa ve Öz olarak, Telefonunuzun BL kilidiniz açık, Twrp yüklü olması gerekir. Twrp üzerinden yükleyebilirsiniz.nasıl kurulduğuna dair hiç bir bilgim yok lütfen yardımcı olacak olan var mı?
Hocam twrp yüklü zip dosyası da telefonda recovery.img olarak değiştirdim dosyanın adını ama telefon görmüyor o dosyayı bir türlü yapamadım ses açma ve Power tuşu ile yaptığımda recovery modu diye de bir şey yok internette o kadar çok fazla bilgi var ki aklım karıştı hiç bir şey yapamadımForum içersinde yükleme konusu ile ilgili onlarca konu var hocam. Kısa ve Öz olarak, Telefonunuzun BL kilidiniz açık, Twrp yüklü olması gerekir. Twrp üzerinden yükleyebilirsiniz.
Hocam isimini değiştirmeden TWRP "zip" uzantılı olarak yüklüyorsunuz.Hocam twrp yüklü zip dosyası da telefonda recovery.img olarak değiştirdim dosyanın adını ama telefon görmüyor o dosyayı bir türlü yapamadım ses açma ve Power tuşu ile yaptığımda recovery modu diye de bir şey yok internette o kadar çok fazla bilgi var ki aklım karıştı hiç bir şey yapamadım
Güncellendi.
18.7.29 sürümüne yükseltildi.
Değişiklikler.
* Google kamera ile kayıt 60 fps ve HDR+
* Dil dosyaları güncellendi. (suatsari hocama teşekkürler)
* Bazı küçük hataların düzeltilmesi.