- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 127
Aynen hocam.Hocam teşekkürler, indirdim romu kurdum ama google camera açılmadı zaten bende gcam modül olarak verdiğiniz linki herhangi birşey yapmadım. onu twrp den mi flaslamak gerekiyor..
kurcalarken magiskin modüller sekmesinden yükledim yeniden başlattım şuan da çalışıyor hocam bi sıkıntı yok teşekkür ederimAynen hocam.
Hayırlı olsun hocam. Güle güle kullanın.kurcalarken magiskin modüller sekmesinden yükledim yeniden başlattım şuan da çalışıyor hocam bi sıkıntı yok teşekkür ederim
Teşekkürler, Ben memnunum hocamTeşekkür ederim hocam. batarya performansı iyi olursa rom gayet güzel olmuş, sizin ve yapanların ellerinize emeğinize sağlık
Hocam bu romu kullanıyorum güncelleme yapmadığınız için hiç bakmıyordum bugün baktım Otadan böyle bi güncelleme gelmiş sizce ne yapmalıyım?Güncellendi. 18.11.3 sürümüne yükseltildi.
Gcam romun içinde entegre,
Uyandırmak için cihazı kaldır,
Merkezi saat modu.
Hocam romun tabanı eu rom olduğu için güncelleme gözüküyor. Kullandığınız romun yapımcısı güncelleme yapmıyor.Hocam bu romu kullanıyorum güncelleme yapmadığınız için hiç bakmıyordum bugün baktım Otadan böyle bi güncelleme gelmiş sizce ne yapmalıyım?