Gcam yüklediğiniz zaman, çalışması için gerekli modül hocam. Magisk üzerinden yüklüyoruz.mi6-all-in-one_minimal_bsg-v2-3-c-zip
bu dosya ne işe yarıyor?
Hocam kullandıktan sonra sorunlarını hatalarını yazarsanız bizlerde duruma göre yükleriz.internal hariç sildim. twrp den yükledim şuan açılmasını bekliyorum. Önceki sorunlar var mı haber vererim
Hocam kullandıktan sonra sorunlarını hatalarını yazarsanız bizlerde duruma göre yükleriz.
Önceki sürüme göre daha iyi, daha stabil. Gcam kusursuz çalışıyor. Batarya performansında şuanlık bir sorun gözükmüyor. Ram miktarını boştayken 2.1-2.3 civarı tüketiyor.
Gcam kurduktan sonra orjinal kamera uygulaması videoya geçince çöküyor bende.
Hocam son güncelleme Global rom üzerine inşa edilmiş. Dün bende denedim telefonu sıfırlama yaparak geçtim ama yine aynı sizin gibi telefon twrp veya fastboot a açılıyor. Rom da sorun var. Ayrıca Global rom olduğu için paylaşmak istemedim açıkçası. Eğer yinede kullanmak isterseniz romu kurmadan önce aşağıdaki firmware dosyasını twrp üzerinden yükleyip deneyin.18.10.20 deb Son güncellemeyi 18.1.25 e yükledim, telefon fasboota geçti. Recovery e aldım 4 vipe yaptım tekrar yükledim, bu defa twrp ye geri döndü tekrar yükledim yine aynı. Romun yazılımları mı farklı acaba?
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.