- Adım
- Anon
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 27
Farklı bir roma geçiş yapacaksanız TWRP üzerinden 4 wipe yapmanız gerekir ve uygulmalarınız gider. Mi Bulut üzerinden yedek alın ama uygulama verilerini alamazsınız. Ya da TWRP üzerinden yedek alıp, sonra tekrar yükleyebilirsiniz.Şimdi indirdim 8.9.22'yi , kuruyorum. Ottoman hocam test amaçlı başka bir Roma temiz wipe yaparak geçeceğim ama uygulamaların gitmemesi için hangi seçeneği seçmemem gerekiyor acaba?
Yeni sürümde magisk sorunu gitti mi hocam ? Bu güncellemeyi direk twrp den üstüne yüklesem sıkıntı olur mu ?Güncellendi.
18.9.22 sürümüne yükseltildi.
hocam buna 3.üncü parti tema yükleyebiliyor muyuz birde şuan mıuı 10 betanın son sürümünü kullanıyorum cihaz mi 6 direkt olarak Twrpden kursam ne olur herşey gider mi yada herhangi bi sorun yaşar mıyım?Mİ6 MIUI 10 18.9.22
GCam (Google Kamera) Aktif
Merhaba Mi6 Kullanıcıları
MIUI 10 ve Google Kamera aktif bir şekilde kullanabileceğiniz bir rom. Rom stabil ve EU tabanı üzerine inşa edilmiştir.
Her zaman olduğu gibi BL kilidiniz açık ve TWRP üzerinden yükleme yapıyoruz.
Özellikleri:
- Türkçe
- Magisk rootlu
- Google Kamera (GCam) kurulu
- Ve bir çok özellik.
- Bildirim sorunu yoktur.
- Pil konusunda cimri
Güle güle kullanmanız temennisi ile
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Link :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Google Camera : apk
Kaynak:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Farklı bir temadan geçiş yapıyorsanız, uygulama durduruldu hatası almamanız için temiz kurulum yapmanız gerekir hocam. 3. Parti hatası vermiyor ama emin olamıyorum ben geliştirici olduğum için test edemiyorum. Diğer arkadaşlar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.hocam buna 3.üncü parti tema yükleyebiliyor muyuz birde şuan mıuı 10 betanın son sürümünü kullanıyorum cihaz mi 6 direkt olarak Twrpden kursam ne olur herşey gider mi yada herhangi bi sorun yaşar mıyım?
Sorun yok hocam şu an çalışıyor son apk yı indirin deneyin "v6.0.0(147)"Magisk çalışmıyor yeni sürümde #güncel
Farklı bir temadan geçiş yapıyorsanız, uygulama durduruldu hatası almamanız için temiz kurulum yapmanız gerekir hocam. 3. Parti hatası vermiyor ama emin olamıyorum ben geliştirici olduğum için test edemiyorum. Diğer arkadaşlar daha sağlıklı bilgi vereceklerdir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sorun yok hocam şu an çalışıyor son apk yı indirin deneyin "v6.0.0(147)"
atın ölümü arpadan olsun hocam eski romu tekrar yükleriz sanırım düzelirBootlop a düşebilir hocam açılmayabilir