Hocam siz kurdunuz mu. Benin eu. Sitesinden indirdiğimde WhatsApp kilit ekranında bildirim sorunu var. Bunda düzgün mü acaba.Güncellendi.
8.8.30. sürümüne yükseltildi.
Bildirim sorunu yok hocam stabil, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Eu üzerine kurmanız durumda bazı uygulamalar hata verebilir. İsterseniz direk üzerine kurup deneyin daha olmazsa dahili bellek hariç diğerlerini silip yapmanız daha sağlıklı olacaktır.Hocam siz kurdunuz mu. Benin eu. Sitesinden indirdiğimde WhatsApp kilit ekranında bildirim sorunu var. Bunda düzgün mü acaba.
eu. Sitesinden indirdiğimin üstüne direk kursam dorun çıkartır mı.
Eyvallah hocam teşekkürlerBildirim sorunu yok hocam stabil, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Eu üzerine kurmanız durumda bazı uygulamalar hata verebilir. İsterseniz direk üzerine kurup deneyin daha olmazsa dahili bellek hariç diğerlerini silip yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Hocam bugün bir şey farkettim. 4G çeken bir yerde samsung,xiaomi redmi 4, 4g çekiyor benim mi 6 ise sadece 2G çekiyor. Yazılım ile ilgili olabilir mi?Güncellendi.
8.8.30. sürümüne yükseltildi.
Hocam bir kaç gündür kullanıyorum çekim ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım.Hocam bugün bir şey farkettim. 4G çeken bir yerde samsung,xiaomi redmi 4, 4g çekiyor benim mi 6 ise sadece 2G çekiyor. Yazılım ile ilgili olabilir mi?
Bilgiyi paylaşmak güzeldir. MI 6 dan yazıldı.
Dahili belleği biçimlendirmeden kurulum yaptım. 2 saattir kurcalıyorum şimdilik Sıkıntı sorun yok.Bildirim sorunu yok hocam stabil, şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Eu üzerine kurmanız durumda bazı uygulamalar hata verebilir. İsterseniz direk üzerine kurup deneyin daha olmazsa dahili bellek hariç diğerlerini silip yapmanız daha sağlıklı olacaktır.
Hocam bende 3 4 gün önce farkettim kilit ekranları uyumsuz sadece klasik temanın kilit ekranında wp bildirimleri geliyorHocam bu romun kaynağı neresidir. Link verebilirmisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada WhatsApp bildirim sorunu kullandığım kilid ekranı temasından kaynaklanıyormuş
Hocam forumda da gördüğünüz gibi tema yapıyorum ve şu an için 3. parti uygulamalarının bildirim sorunu çözülmedi. Stock temalarda sorun yok.Hocam bende 3 4 gün önce farkettim kilit ekranları uyumsuz sadece klasik temanın kilit ekranında wp bildirimleri geliyor