- Adım
- Okan
- Cihazım
- Xiaomi mi6
- Konular
- 1
Hepsiburadadan yeni aldığım mi6ya sim kartı takar takmaz hizmet yok hatası alıyorum. bu sorunun nedeni nedir?
cevabınız için teşekkür ederim, daha önce bu yöntemi denediniz mi veya çevrenizde bu sorunla karşılaşıp bu şekilde çözüm bulan var mı ? Ben de hemen 64bit sim kart bulup deneyeceğim, inşallah olur.arkadaşlar .. sim kartların üzerinde 128bit yazan sim kartlar var mi6 ' çok az istisnai cihazlar dışında bu kartları tanımıyor.. sorununuz büyük ihtimalle bundan dolayı.. sim kartınızı 64 bitlik kartla deneyin muhtemelen çalışıcaktır inşaALLAH
cevabınız için teşekkür ederim, daha önce bu yöntemi denediniz mi veya çevrenizde bu sorunla karşılaşıp bu şekilde çözüm bulan var mı ? Ben de hemen 64bit sim kart bulup deneyeceğim, inşallah olur.
Zenex hocama özelden ulaşabilirsiniz hocam.bendede aynı sorun var fabrika ayarlarına döndükten sonra imei numaraları siliniyor imei yükleyebilen arkadaşlar varsa memnun olacam
hocam özelden ulaşamıyorum doğrulama kodu istiyor siz bana ulaşabilirsiniz sedatinam@gmail.comZenex hocama özelden ulaşabilirsiniz hocam.
Telefon numaranızı girdikten sonra kod gelmedi mi hocam?hocam özelden ulaşamıyorum doğrulama kodu istiyor siz bana ulaşabilirsiniz sedatinam@gmail.com
evet gelmiyor mi6yı kullanamıyorum zaten gm5 ede kod mod gelmiyorTelefon numaranızı girdikten sonra kod gelmedi mi hocam?
SMS onayınız manuel olarak verilmiştir.evet gelmiyor mi6yı kullanamıyorum zaten gm5 ede kod mod gelmiyor