SüperGoogle Kamera yine bildiğiniz gibi
Hangi ayarlarda nu fotoğrafı elde ettiniz hocamGoogle Kamera yine bildiğiniz gibi
Ben denedim epic romda calisiyormıuı tr mıuı pro ve epic rom da çalışıyor mu deniyen varmı
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi 6 kullananlar için... Global rom 9.5.6 ya yükselttim.. ilk mesajdakileri yine aynen yaptım haliyle 9.2.3 de çalışan Gcam çalışmadı.. yabancı forumda biraz araştırınca 1-2 günlükte eklenmiş bir Mod düzenleme dosyası buldum.. ve bam.. herşey çalışıyor üstelik AR (artırılmış gerçeklikte) çalışıyor
sırf Gcam için güncelleme yapmıyan mi 6 kullanıcıları rahatlıkla güncelliyebilirler..
Adımlar şu: 1ci mesajdakilerin aynısını yapın.. sonra
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkteki dosyayı indirin ve Magisk ile kurun. Bu kadar.. uygulama apk si olarak bunu kurdumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsiz dilerseniz başka deneyin... şuan için bende hepsi çalışıyor..
Arka ve on kamera portre mod
AR Çıkartmaları
Panorama
PhotoShere
video da Ağır çekim (120 fps)
orijinal post--- buradan başka modları da alıp deneyebilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederimSüper
Mi 5s cihazindan gonderildi
Hangi ayarlarda nu fotoğrafı elde ettiniz hocam
TeşekkürlerTeşekkür ederim
[doublepost=1524740953,1524740919][/doublepost]
Model ayarında pixel 2xl ve hdr+ parametresi medium.
Linkteki diger dosyalardan birini indirmiş olmayasanız? Çünkü orada yuvarlak kenarlar için fln die de linkler vardıBirde ekran kenarla yuvarlak hale geldi galiba verdiniz zip dosyasidan dolayi
AR ön kamerada çalışmıyor.. ama portre ve diger modlar çalışır.. öyle pek bi ayarda yapmadım, foto nadir çekildigimden çokda kurcalamadım, bu ayarlar bile stok kameradan çok daha iyi çektiğinden yetti bana.Bende on kamera ve ar cikarmalari calismiyor sebebi ne olabilir uygulama ici ayarlar ne acaba paylasabilirmisiniz