Dosya yöneticinin güncellemelerini kaldırın. Ayarlar, yüklü uygulamalara, dosya yöneticisi.Temalarda ice aktar deyince durduruluyor neden acaba?
Beta 8.3.15 kullanıyorum
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mi 6 kullananlar için... Global rom 9.5.6 ya yükselttim.. ilk mesajdakileri yine aynen yaptım haliyle Gcam çalışmadı.. yabancı forumda biraz araştırınca 1-2 günlükte eklenmiş bir Mod düzenleme dosyası buldum.. ve bam.. herşey çalışıyor üstelik AR (artırılmış gerçeklikte) çalışıyor
sırf Gcam için güncelleme yapmıyan mi 6 kullanıcıları rahatlıkla güncelliyebilirler..
Adımlar şu: 1ci mesajdakilerin aynısını yapın.. sonra
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkteki dosyayı indirin ve Magisk ile kurun. Bu kadar.. uygulama apk si olarak bunu kurdumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsiz dilerseniz başka deneyin... şuan için bende hepsi çalışıyor..
Arka ve on kamera portre mod
AR Çıkartmaları
Panorama
PhotoShere
video da Ağır çekim (120 fps)
orijinal post--- buradan başka modları da alıp deneyebilirsiniz
kardeş ağır çekimde görüntü kalitesi nasılmi 6 kullananlar için... Global rom 9.5.6 ya yükselttim.. ilk mesajdakileri yine aynen yaptım haliyle 9.2.3 de çalışan Gcam çalışmadı.. yabancı forumda biraz araştırınca 1-2 günlükte eklenmiş bir Mod düzenleme dosyası buldum.. ve bam.. herşey çalışıyor üstelik AR (artırılmış gerçeklikte) çalışıyor
sırf Gcam için güncelleme yapmıyan mi 6 kullanıcıları rahatlıkla güncelliyebilirler..
linkteki dosyayı indirin ve Magisk ile kurun. Bu kadar.. uygulama apk si olarak bunu kurdumLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirsiz dilerseniz başka deneyin... şuan için bende hepsi çalışıyor..
AR Çıkartmaları
Panorama
PhotoShere
mi 6 kullananlar için... Global rom 9.5.6 ya yükselttim.. ilk mesajdakileri yine aynen yaptım haliyle 9.2.3 de çalışan Gcam çalışmadı.. yabancı forumda biraz araştırınca 1-2 günlükte eklenmiş bir Mod düzenleme dosyası buldum.. ve bam.. herşey çalışıyor üstelik AR (artırılmış gerçeklikte) çalışıyor
AR Çıkartmaları
Panorama
PhotoShere
Güncellemeyi paket indirip mi kurdun. slow motionda görüntü kalitesi nasılsağolasın kardeşim sayende güncelledim
evet hocam sitede ki linkten indirip kurdum slow modu denemedimGüncellemeyi paket indirip mi kurdun. slow motionda görüntü kalitesi nasıl
Genel olarak arka kamera videolarda stok kamera daha iyi gibi.. agır cekim 1 kere yakından denedim idare eder.. zaten pek kullanılmayan özellik. Ama AR çıkartmaları süperkardeş ağır çekimde görüntü kalitesi nasıl