Mod Mİ6 Global (9.2.2.0) Romlar için - Google Camera Tüm Özellikler Aktif

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
bu adam kilidi açmayı kafasına koyduğuna göre ne yaparsak yapalım gene açacak hesabından görelim her türlü açalım bari dediler galiba :) ben sistem animasyonlarını zaten kapalı tutuyorum hep gereksiz bence o tarz farklılıklar yaşamadım.linki deneyeceklerim arasına alıp sırayla bakıcam.bakalım hangisi patlak vermeyecek :)

Heheh haklısın onlarda bezdi :) animasyonlar hoşuma gidiyor iosa çok benziyor ama olsun. Umarım çalışır hatta geçen gün ön kamera portre kullanmak için fix e gerek yok diye bir yabancı paylaşım vardı onu bulabilirsem link veririm çünkü fix olmadan ön porte kullanılmıyordu :)

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Heheh haklısın onlarda bezdi :) animasyonlar hoşuma gidiyor iosa çok benziyor ama olsun. Umarım çalışır hatta geçen gün ön kamera portre kullanmak için fix e gerek yok diye bir yabancı paylaşım vardı onu bulabilirsem link veririm çünkü fix olmadan ön porte kullanılmıyordu :)
evet üstad son attığın link dahil yaklaşık 6-7 tane apk denedim ancak hepsinde sorunlar ortak.ön kameraya geçişte duruyor vs. dediğin gibi fix le ilgili bir sorun olabilir.zaten fix dosyasında 9.2 ve 9.3 sürümleri belirtilmişti ama şansımızı denedik.fix olmayan bir yöntem olursa sorunu aşabiliriz zanlımca.

Puns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
Gc ve ses yükseltme için bl kilidi açmaya çalıştım 9.5 sürümünde açılmadı betaya geçiş yaptım 72 saat süre verdi ukarım gc betada çalışır

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
evet üstad son attığın link dahil yaklaşık 6-7 tane apk denedim ancak hepsinde sorunlar ortak.ön kameraya geçişte duruyor vs. dediğin gibi fix le ilgili bir sorun olabilir.zaten fix dosyasında 9.2 ve 9.3 sürümleri belirtilmişti ama şansımızı denedik.fix olmayan bir yöntem olursa sorunu aşabiliriz zanlımca.
Mmm anladım demek fix olmadan mümkün değil ama bu konunun üzerine gideceğim illaki biseyler bulurum sanırım beraberce deneyip göreceğiz :)
[doublepost=1522946105,1522942546][/doublepost]

Bide bunu denermisin. Geliştirici ön kamera fix gerek yok demiş açıklasına

Foxin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdem
Cihazım
LG G3
Konular
5
portre modu ilk başta gelmedi model değişip ayarları aktif etmeme rağmen silip kurdum tekrar ayar çekince geldi. çok teşekkürler cidden sonuçlar inanılmaz :) ön kamera özellikle çağ atlamış fakat bazı eksiklikler var. ayna modu neden yok bu kamerada onu anlamadım çektikten sonra ters çeviriyor acaba bulabilen varmı ?

mfk925

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
22
portre modu ilk başta gelmedi model değişip ayarları aktif etmeme rağmen silip kurdum tekrar ayar çekince geldi. çok teşekkürler cidden sonuçlar inanılmaz :) ön kamera özellikle çağ atlamış fakat bazı eksiklikler var. ayna modu neden yok bu kamerada onu anlamadım çektikten sonra ters çeviriyor acaba bulabilen varmı ?
Malesef yok galeriden cevirmeniz gerekmektedir .

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Malesef ayna modu yok Ben teşekkür ederim güle güle kullanın :)

Puns

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
4
Gcam beta sürümde siyah ekranda kalıyor çözebilen varmı

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27

Chandler Muriel Bing

I'm hopeless and awkward and desperate for love.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Çok Değişken
Meslek
Cep Teknik
Konular
27
Global 9.5.3.0 da çalıştırabilen var mı? Denedim portre modunu aktif edince kamera açmıyor...

Üst Alt