Mod Mİ6 Global (9.2.2.0) Romlar için - Google Camera Tüm Özellikler Aktif

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Nexusumda ise yaramıştı.yalniz bu işi eskiden en iyi yapan uygulama aramada çıkan ilk sonuçta ki uygulamaydi.ekran goruntusu atamadim tarayicidan girdiğim icin.sonradani bozdu.diger alternatifleri deneyip bir bakmak lazim
[doublepost=1522880671,1522880272][/doublepost]

[doublepost=1522880761][/doublepost]
Bu arada belirtmeyi unuttunum.uygulamanin çalışma şekli basit.bataryayi %100 yapıyoruz ve kalibre ediyoruz.log txt sini silip tekrar oluşturuyor.sarjdan sokuyoruz ve ardindan kapanana kadar kesinlikle şarja veya PC ye baglamiyoruz.telefon kendi kendine kapandıktan sonra normal kullanıma dönüyoruz.
Hmm bunu deneyeceğim iyi bir app araştırıp ilk fırsatta :)

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
Ben 9.2 de 10 saat gördüm şaka değil :) şuan 7 buçuk 8 civarı pili tamamen bitirsem 9 u zorlar. Yüzde 20 den aşağı düşürmüyorum pili. ömrü acısından
[doublepost=1522877375,1522877068][/doublepost]Ya beyler o değilde ben bu 9.2 den çok memnunum ama WiFi sorunum var sebebi nedir yav. Wifi hızı çok düşük mobilde uçuyor. Evde 25mbt net var vallahi 50mb dosyayı indirene kadar canım çıkıyor. Misal salondan 2 diş çekiyor ama hız 0.50 60 70 KB falan 100kb bile değil sinir oldum
9.2.3.0 dan 9.2.2.0 a döndüm başta iyiydi sonradan aşırı pil tüketimi var bunu düzeltemedim bir türlü kendi tekrar 9.2.3.0 indirdi silmeme rağmen hala karşıma çıkıyor pil performansı için ne önerirsiniz 1 günü rahat çıkartan telefon ne hallere geldi

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
9.2.3.0 dan 9.2.2.0 a döndüm başta iyiydi sonradan aşırı pil tüketimi var bunu düzeltemedim bir türlü kendi tekrar 9.2.3.0 indirdi silmeme rağmen hala karşıma çıkıyor pil performansı için ne önerirsiniz 1 günü rahat çıkartan telefon ne hallere geldi

Kişiden kişiye kullanılan app ler çok fark eder mesela bende bütün otomatik başlama izinleri kapalı. Facebook messenger ve chrome pil düşmanı. Flite ve mlite kullanıyorum zaten Facebook ile pek işim olmadığı için yetiyor. Ve en önemlisi de şu Google uygulamalari. Hepsini sildim Google Arama uygulaması dahil. 4g şarj da fark eder mi bilmem ama ben genelde 3 de kullanıyorum

levo5656

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
levent
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
19
Kişiden kişiye kullanılan app ler çok fark eder mesela bende bütün otomatik başlama izinleri kapalı. Facebook messenger ve chrome pil düşmanı. Flite ve mlite kullanıyorum zaten Facebook ile pek işim olmadığı için yetiyor. Ve en önemlisi de şu Google uygulamalari. Hepsini sildim Google Arama uygulaması dahil. 4g şarj da fark eder mi bilmem ama ben genelde 3 de kullanıyorum
bende de oto başlatma kapalı neden böyle oldu anlamadım roma alıştıkça düzelmesi lazım bizim tam tersi oluyor

Yasinakoz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6
Konular
13
Eline sağlık on numara

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Hmm bunu deneyeceğim iyi bir app araştırıp ilk fırsatta :)
bende bir kaç uygulama denedim play store dan hepsi fos üstad.iyi bir uygulama bulursan haberdar edersen sevinirim :) dün deneyemediğim kamera apk larınıda bugün denicem. 9.5 te bakalım nasıl sonuç alıcaz.keza olmazsa 9.2 ye dönüş zaten aklımda :)

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Eline sağlık on numara

Güle güle kullanın teşekkürler :)
[doublepost=1522922699,1522922531][/doublepost]
bende bir kaç uygulama denedim play store dan hepsi fos üstad.iyi bir uygulama bulursan haberdar edersen sevinirim :) dün deneyemediğim kamera apk larınıda bugün denicem. 9.5 te bakalım nasıl sonuç alıcaz.keza olmazsa 9.2 ye dönüş zaten aklımda :)

Tabi bulduğumda haberdar ederim dostum :) dün Bi arkadaşa da Google camera için 9.2 ye dönüş yaparken mi flash error verdi üstüne bl kilidini de kapamış direkten döndük neyse ki ikinci denemede nasıl olduysa kilit kapalı olduğu halde romu yazdı sonra tekrar kilidi açtık ona da şaşırdım developer rom da bir kez kilit açınca meğer hesabını tanıdığı için global de de açabiliyormuşsun 3 gün bekleme yaptırmadı :)
[doublepost=1522922843][/doublepost]
bende de oto başlatma kapalı neden böyle oldu anlamadım roma alıştıkça düzelmesi lazım bizim tam tersi oluyor

Cpu spy yükleyip cihazın derin uykuya geçip geçmediğine bakın ekran kapalı iken arkada biseyler cihazın deep sleep e girmesini önleyebilir. Birde wakelock uygulaması ile uygulamaları takip edebilirsin. Son olarak twrp yüklü ise wipe cache ve wipe dalvik leri temizle

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Güle güle kullanın teşekkürler :)
[doublepost=1522922699,1522922531][/doublepost]

Tabi bulduğumda haberdar ederim dostum :) dün Bi arkadaşa da Google camera için 9.2 ye dönüş yaparken mi flash error verdi üstüne bl kilidini de kapamış direkten döndük neyse ki ikinci denemede nasıl olduysa kilit kapalı olduğu halde romu yazdı sonra tekrar kilidi açtık ona da şaşırdım developer rom da bir kez kilit açınca meğer hesabını tanıdığı için global de de açabiliyormuşsun 3 gün bekleme yaptırmadı :)
o zaman geçmiş olsun diyelim :) ben heralde 4-5 kez flash tool ile yükleme yapmışımdır hiç bir sorun olmamıştı.sadece bir kez indirdiğim konumda ve klasör adlarının uzunluğu yüzünden başlar başlamaz fail vermişti.dosya konumunu masaüstüne alıp klasör ismini kısaltarak yaptım ve hiç bir sorun çıkmamıştı.yaptığım yüklemelerde de bl kapanmadı hiç.flash tool versiyonu kaynaklı bir sorun olabilir belki.elektronik işi böyle şansta olacak biraz :)

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
o zaman geçmiş olsun diyelim :) ben heralde 4-5 kez flash tool ile yükleme yapmışımdır hiç bir sorun olmamıştı.sadece bir kez indirdiğim konumda ve klasör adlarının uzunluğu yüzünden başlar başlamaz fail vermişti.dosya konumunu masaüstüne alıp klasör ismini kısaltarak yaptım ve hiç bir sorun çıkmamıştı.yaptığım yüklemelerde de bl kapanmadı hiç.flash tool versiyonu kaynaklı bir sorun olabilir belki.elektronik işi böyle şansta olacak biraz :)

Evet gerçekten şans işi ama şu bl kilidini global de açılması hoşuma gitti artık beta ya gitgel derdi yok. 9.5 seri ama ufak tefek saçmalıklar vardı inceleme fırsatım oldu mesela son uygulamalar penceresinden çıkarken animasyon koymuşlar falan :) anlaşılan yeni sürüm gelene kadar 9.2 devam :)
Bu arada mi6 için yeni sürüm gelmiş 5.2 bu sanırım oreo için

Serkan.06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 6
Konular
4
Evet gerçekten şans işi ama şu bl kilidini global de açılması hoşuma gitti artık beta ya gitgel derdi yok. 9.5 seri ama ufak tefek saçmalıklar vardı inceleme fırsatım oldu mesela son uygulamalar penceresinden çıkarken animasyon koymuşlar falan :) anlaşılan yeni sürüm gelene kadar 9.2 devam :)
Bu arada mi6 için yeni sürüm gelmiş 5.2 bu sanırım oreo için
bu adam kilidi açmayı kafasına koyduğuna göre ne yaparsak yapalım gene açacak hesabından görelim her türlü açalım bari dediler galiba :) ben sistem animasyonlarını zaten kapalı tutuyorum hep gereksiz bence o tarz farklılıklar yaşamadım.linki deneyeceklerim arasına alıp sırayla bakıcam.bakalım hangisi patlak vermeyecek :)

Üst Alt