Konulara göz atabilirsiniz hocam.Forumda uygun Gcam bulamadım yardımcı olursanız sevinirim ayrıca yazılım kilidi kapalımı açıkmı bilmiyorum
Hocam yazılım kilidi açık önerdiğiniz gcam varmı yükle çalıştır olanKonulara göz atabilirsiniz hocam.
MIUI 12 - Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı
EU ROM, içinde bir çok özelleştirme seçeneği bulunan, ÇİN Gobal developer temel bazlı, haftalık EU geliştiricileri tarafından özelleştirilen bir Rom'dur.. İlk MIUI11'le birlikte bütün Mi6 kullanıcılarına hayırlı olsun.... Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata...forum.miuiturkiye.net
Rehber - BL Kilidi (Bootloader) Açık veya Kapalı Kontrol Etme
Merhaba arkadaşlar forumda sıkça karşılaştığımız sorulardan biri "Bootloader Kilidi" açık olup olmadığı ve nasıl kontrol edebilirim şeklindedir. Şimdi sizlere 2 basit yöntem ile bunu nasıl öğreneceğimiz konusunda bilgi vereceğim. 1. Yöntem (Basit) * Telefonunuzu yeniden başlatın ve aşağıdaki...forum.miuiturkiye.net
Attığım linkte var hocamHocam yazılım kilidi açık önerdiğiniz gcam varmı yükle çalıştır olan
Çalışmıyorsa cihazınızda camera2 api aktif değildir. Bunun için de magisk üzerinden uygun modül yüklemeniz lazım.Hocam bir kaç tanesi yükledim ama çalışmıyorlar
Hocam bir kaç tanesi yükledim ama çalışmıyorlar
Hocam bir kaç tanesi yükledim ama çalışmıyorlar
Sayın Koçara hocam cevabını vermiş hocam, kendisine teşekkür ederimÇalışmıyorsa cihazınızda camera2 api aktif değildir. Bunun için de magisk üzerinden uygun modül yüklemeniz lazım.
Rootsuz gcam çalıştıramazsınız.
Rica ederim hocam. Mi6 gibi bir efsanenin google kameranın nimetlerinden mahrum kalması hakikaten büyük bir eksiklik.Sayın Koçara hocam cevabını vermiş hocam, kendisine teşekkür ederim![]()