Yardım Mİ6 Ekran sorunu

Yakup Bağrıaçık

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
Xiaomi Mi6 telefonum yaklaşık 24 saattir hiç durmadan saniye başına ekran kapanıp açılıyor.Tam olarak şöyle sıkıntının yazılımsal olduğunu düşünüyorum 24 saat içinde bir çok kez kapatıp kapalı tutup yeniden başlattım hatta Hard Reset de attım ama hala düzelmedi bütün sürümlerim güncel durumda.Hatayı tekrardan şöyle izah ediyim ekran 1-2 saniye arayla kararıyor ve kendine geliyor.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hard reseti nasıl yaptınız? Kullandığınız rom nedir SS atar mısınız? Ayrıca bu sorun olmadan önce farklı bir uygulama yada yeni rom yükledim mi?

Edit
Konu başlığı tekrar düzenlendi.

Oyla:

Yakup Bağrıaçık

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hard Reseti telefonu kapattım güç tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutararak wipe data dan yaptım ama şu bilgiyi eklemek istiyorum o ekranda telefonum 3 saniye içinde donuyor her hangi bir işlem yapmama izin vermedi bu sorun oluşmadan önce herhangi bir rom veya uygulama yüklemedim bu sorun aslında 1 aydır olan bi durum çok nadir gerçekleşiyordu ama 2-3 dakika içinde geçiyordu şuan kafayı emiş durumda bunun öncesinde herhangi bir fiziksel darbe de almadı telefon
[doublepost=1529560816,1529560715][/doublepost]
Hard reseti nasıl yaptınız? Kullandığınız rom nedir SS atar mısınız? Ayrıca bu sorun olmadan önce farklı bir uygulama yada yeni rom yükledim mi?

Edit
Telefon kendi kendini başlatmaya başladı şuan istediğiniz ekran görüntüsünü en yakın zamanda atıcam ama dün akşam miu 9.5 sürümünden bir güncelleme aldım
[doublepost=1529561075][/doublepost]

Edit

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-06-21-09-02-24-768_com.android.settings.png
    Screenshot_2018-06-21-09-02-24-768_com.android.settings.png
    131,2 KB · Görüntüleme: 11
Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hard Reseti telefonu kapattım güç tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutararak wipe data dan yaptım ama şu bilgiyi eklemek istiyorum o ekranda telefonum 3 saniye içinde donuyor her hangi bir işlem yapmama izin vermedi bu sorun oluşmadan önce herhangi bir rom veya uygulama yüklemedim bu sorun aslında 1 aydır olan bi durum çok nadir gerçekleşiyordu ama 2-3 dakika içinde geçiyordu şuan kafayı emiş durumda bunun öncesinde herhangi bir fiziksel darbe de almadı telefon
[doublepost=1529560816,1529560715][/doublepost]
Telefon kendi kendini başlatmaya başladı şuan istediğiniz ekran görüntüsünü en yakın zamanda atıcam ama dün akşam miu 9.5 sürümünden bir güncelleme aldım
[doublepost=1529561075][/doublepost]
Hocam yedeklerinizi aldıktan sonra eğer IMEI tamiride yapılmadı ise telefon üzerinden fabrika ayarlarına döner misiniz.

Oyla:

fatihreis33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi6
Konular
2
Merhaba çözüm buldunuz mu ? Aynı sorunu birkaç ay önce ben yaşadım. Sanki güç tuşu basılı kalmış gibi sürekli ekran açılıp kapanıyor veya restart yapıyordu. Yaklaşık 4 gün kullanmadım çok fazla olmamak şartı ile guc tuşuna bir kaç defa baskı uyguladim. Servise bırakmaktan başka seçenek kalmadi ki son akşam bir daha telefon açıldı o dönem bir güncelleme gelmişti güncellemeyi bir şekilde yaptım. Güncelleme sonrası hiç bir sorun kalmadı.insallah yazılımsal dir.
Xiaomi Mi6 telefonum yaklaşık 24 saattir hiç durmadan saniye başına ekran kapanıp açılıyor.Tam olarak şöyle sıkıntının yazılımsal olduğunu düşünüyorum 24 saat içinde bir çok kez kapatıp kapalı tutup yeniden başlattım hatta Hard Reset de attım ama hala düzelmedi bütün sürümlerim güncel durumda.Hatayı tekrardan şöyle izah ediyim ekran 1-2 saniye arayla kararıyor ve kendine geliyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt