Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26
Arkadaşlar telefonum bugün arabadan inerken yüzüstü düştü ve kırıldı. Orijinal ekranı nerden bulup taktırabilirim?

Baharamo45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xaomi mi 5
Konular
0

benm ekranımda kırıkmevcut sadece parmak izi sensörüm sağlam ekranla sensör bütün mü değişir yoksa sensör kalıp sadece ekran değişim
calısmayacağı garanti :

parmak izi bakın bunlarda yok.

parmak izi olanların da denenmesi lazım.

gorsellerde baktığım kadarıyla aliexpress'te hicbiri orijinal cam-sensor beyaz silikon kopuk sıkıştırmasına sahip değil.

benm ekranımda kırıkmevcut sadece parmak izi sensörüm sağlam ekranla sensör bütün mü değişir yoksa sensör kalıp sadece ekran değişimi olabilir mi?

Oyla:

Baharamo45

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xaomi mi 5
Konular
0

benm ekranımda kırıkmevcut sadece parmak izi sensörüm sağlam ekranla sensör bütün mü değişir yoksa sensör kalıp sadece ekran değişim
calısmayacağı garanti :

parmak izi bakın bunlarda yok.

parmak izi olanların da denenmesi lazım.

gorsellerde baktığım kadarıyla aliexpress'te hicbiri orijinal cam-sensor beyaz silikon kopuk sıkıştırmasına sahip değil.

benm ekranımda kırıkmevcut sadece parmak izi sensörüm sağlam ekranla sensör bütün mü değişir yoksa sensör kalıp sadece ekran değişimi olabilir mi?

Oyla:

Volkes

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
7.1
Cihazım
Mi6
Konular
0
Parmak izi ile ilgili ekranla ilgili değilde ekran değişimini yapacak vatandaş parmak izi filmine zarar vermeden değişim yaparsa sorun olmaz, mi 6 ürün sıkıntısından bahseden bir arkadaş vardı ben kendi aldığım ürünlerden cok memnunum sizede tavsiye ederim.kiliflar cok kaliteli temperedlerde gayett iş görür ayrıca arka yuzey parlak kolay ciİliyor diye karbonfiber kaplamada mevcut saticida siddetle tavsiye ederim.

Oyla:

brazera

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serkan
Cihazım
xiaomi
Konular
0
Selamün aleyküm arkadaşlar.Onceki gün Mi 6 cihazimin ekranı düşme sonucu kırıldı tüm fonksiyonlar normal çalışıyor.fakat cihazın sol üst köşesinde n itibaren çatlaklar var.tamiri için eli bu cihazlara yatkın guvenebilecegim uygun bir yer tavsiyesi istiyorum mümkünse.herkese kolaylıklar diliyorum.

Oyla:

ulaulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 6
Konular
3
arkadaşlar merhaba yeni konu açmak istemedim telefonun ekranın alt kısmı kırıldı sensor de dahil ve parmak izi okuyucu öldü tamamen
değiştirmek istiyorum ancak orijnal ekranın parlaklık rengini kaybetmek istemiyorum daha önce hep sorun yaşadım kendi değiştirdiğim veya yaptırdığım ekranlarda
orijinal parmak izi sensorlu ekranı nereden bulabilirim/yaptırabilirim bilgisi olan var mı

Oyla:

Hakan98

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hakan Irmak
Cihazım
Mi 6 Plus
Konular
0
Bende mi 6 mağduruyum, telefon düştü paramparça oldu gittim biyerde ekran değiştirdim parmak izi özelliği kayboldu. sonra internette araştırdım Cepmarket com tr yi buldum. oraya gönderdim tekrar ekran değişti şuanda parmak izi çalışıyor, dilerim bana tekrar masraf çıkarmaz. Bir haftalık yemek paramı mi 6 'ya yatırdım :@:@:@:@

Oyla:
Üst Alt