Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26
Arkadaşlar telefonum bugün arabadan inerken yüzüstü düştü ve kırıldı. Orijinal ekranı nerden bulup taktırabilirim?

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Bu konularda bilgim yoktu ama dediğiniz gibi ekran kırılmalarında çoğu cihazda aynı sorun var anladığım.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

gurcano

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi Note
Konular
17
kasa ve parmakizi okuyucu

anlatmak istediğim olay parmak izi okuyucu herzaman için çoğu cihazda sorun olabiliyor

Ama genelde hasar alan ekran oluyor. Parmak izi okuyucusu arkadaysa ekran hasarından etkilenmeyecektir, öyle değil mi?

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Ama genelde hasar alan ekran oluyor. Parmak izi okuyucusu arkapmak yadaysa ekran hasarından etkilenmeyecektir, öyle değil mi?
öyle bi genelleme yapmayalımda şöyle diyelim ekranın kırılması kullanıma engel , ama parmak izi okuyucu değil.

ekranları kırmayın arkadaşlar hiçbir zaman hiçbir sıfır ekran orjinalin yerini tutmaz. cama 5 değil 30 tl lik koruyucu alın , daha çok özen gösterin ama o dokunmatiği kırmayın. kırılırsada mümkün ise çizik bile olsa çıkma ekran takma taraftarı olun. hem satan kazansın hem siz kazanın çünkü orijinal ekranlar diğerlerine göre en az 2-3 kat iyidir.
illa da çin ekranı takacaksanız cihazınızın kasasında yamulma yada frame de sıkıntı olmamasına dikkat edin. aksi takdirde taktığınız ekranın ömrü çok kısa olacaktır (muhtemelen takarken kırılır )

Xiaomi nin ekranları sağlamdır bu konuda korkmayın. eğer ekranınızda ghost screen v.b. oluyorsada suç yine xiaomi de değil sizdedir. Xiaomi öyle amatör bir firma değil. ürün alırken iyi araştırın . dikkat ederek alın. envai çeşit satıcı , envai çeşit dolandırıcı ve dolandırıcılık yöntemi var. 3-5 kuruştan kaçıp mağdur olmayın

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam hava boşluğu yapmayan kaliteli ekran koruyucu var mı elinizde. Kutudan çıkan ekran korucu ile kullanıyorum halen :)

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular