Burada 1300 tl olan telefon orada 900tl gibi bir fiyata geliyor..Gürmükte takılmasın diye faturaya 30 Euro dan düşük rakam giriyorlar takılmadan geçiyor 30 Eurodan yüksek ürünler
telefon geçmez de fiyatı yüksek ekran gibi parçalar geçer yaniBurada 1300 tl olan telefon orada 900tl gibi bir fiyata geliyor..
Anladım... Zaten oradan almam agmx1 baktım imei atmayı beceremem ben ona Bana taksitle alabileceğim telefon lazım bakalım kısmet neredetelefon geçmez de fiyatı yüksek ekran gibi parçalar geçer yani
Kredi kartinizla alın hocam banka taksit yapıyor.Anladım... Zaten oradan almam agmx1 baktım imei atmayı beceremem ben ona Bana taksitle alabileceğim telefon lazım bakalım kısmet nerede
xiomi mi 5x çıkmış çinde Onu bekliyeyim bari 5s niyetine 5x alırız Çin'e giden olursa da ona ısmarlarım artık...Kredi kartinizla alın hocam banka taksit yapıyor.
Nasıl yani hocam telefonumuz kırılsa bir daha parmak izi sensörü kullanamıcakmıyoz yani (mi6 için)MAALESEF
Mİ5S VE Mİ6 BU EKRANLAR ÜSTÜNDE FİNGERPRİNT SENSOR OLSA DA PARMAK İZİ CALIŞMIYOR.
aynen oyle. cok büyük ihtimalle kullanılamayacak.Nasıl yani hocam telefonumuz kırılsa bir daha parmak izi sensörü kullanamıcakmıyoz yani (mi6 için)
ASUS_Z00VD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen oyle. cok büyük ihtimalle kullanılamayacak.
mi5s ile denemeler yapıldı. mi6 ile henüz deneme yapmadık.
yaptığımız calışmalarda yan sanayi ekranlarda zaten parmak izi sensoru üstünde değil. parmak izi sensorü ne ile yapıştırıldıysa artık on cama entegre. sensor filmini sonradan almak da işe yaramıyor.
sensor filmi cama entegre ekranlar da cok alındı ama muhtemelen onlar da el ile birleştirme yan sanayi ya da orijinal parca.
anakartı pert mi5s cihazın bizzat orijinal ekranı ekran kırık başka mi5s anakart ile birleştirildi.
sonuc tam olmasa da büyük oranda hüsran. parmak izi calıştı bu sefer de pek fazla takılıyor bastırmak gerekeyior bayağı hem de. Algılama hataları cokca oluyor. Forumda yedek parca satışı yapan bir başka arkadaş daha var. ona da sorabilirsiniz.
Yurtdışından sim kartlı ürün getirtemessiniz yasaktır. Diğer yasak olan ürünleri yapıştırıyım şuraya. +30euro üzeri alışverişlerinizde ürün gümrüğe takılır gümrük görevlileri siz bilgilendirir vergisini ödersiniz geçer. Bu illaha olacak diye bir şey yok eğer ürünün üzerine fiyatı düşük yazılırsa ve gümrük görevlisi ilgilenmesse vergisizde gelebilir aynı şekilde telefonda şansa bala geçebilir.
– Her türlü parfüm ve kozmetik ürünleri
- Her türlü ilaç, gıda, kimyasal ilaçlar (Doktor raporu ile getirilebilir.)
– Sporcu takviye gıdaları (Milli sporcu belgesine sahip kişiler getirebilir.)
- 500 gramdan daha ağır drone (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden belge gereklidir.)
– Cep Telefonu
– Uyuşturucu
– Tabanca, Bıçak vb. silahlar
– Canlı Hayvan
– İpek Böceği Tohumu
– Kumar makineleri
– Batarya, pil vb. Kimyasal Ürünler
– Alkollü ürünler
– Toprak, ot, saman, gübre vb.
– Her türlü para
– Kuran-ı Kerim
– Benzin, Akaryakıt vb.