Yardım Mİ6 Ekran kırıldı

1dost

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
T.D.
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
26
Arkadaşlar telefonum bugün arabadan inerken yüzüstü düştü ve kırıldı. Orijinal ekranı nerden bulup taktırabilirim?

Cheops

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
AYDIN ATMACA
Cihazım
YOK
Konular
7
telefon geçmez de fiyatı yüksek ekran gibi parçalar geçer yani
Anladım... Zaten oradan almam agmx1 baktım imei atmayı beceremem ben ona :) Bana taksitle alabileceğim telefon lazım bakalım kısmet nerede :P

Oyla:

Alphabet™

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Aydın
Cihazım
Mi 5
Meslek
Sağ. Bak. Tek.
Konular
5
Anladım... Zaten oradan almam agmx1 baktım imei atmayı beceremem ben ona :) Bana taksitle alabileceğim telefon lazım bakalım kısmet nerede :P
Kredi kartinizla alın hocam banka taksit yapıyor.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
MAALESEF

Mİ5S VE Mİ6 BU EKRANLAR ÜSTÜNDE FİNGERPRİNT SENSOR OLSA DA PARMAK İZİ CALIŞMIYOR.

Oyla:

nekoemirhan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Zenfone GO
Konular
5
MAALESEF

Mİ5S VE Mİ6 BU EKRANLAR ÜSTÜNDE FİNGERPRİNT SENSOR OLSA DA PARMAK İZİ CALIŞMIYOR.
Nasıl yani hocam telefonumuz kırılsa bir daha parmak izi sensörü kullanamıcakmıyoz yani (mi6 için)

ASUS_Z00VD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
Nasıl yani hocam telefonumuz kırılsa bir daha parmak izi sensörü kullanamıcakmıyoz yani (mi6 için)

ASUS_Z00VD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen oyle. cok büyük ihtimalle kullanılamayacak.

mi5s ile denemeler yapıldı. mi6 ile henüz deneme yapmadık.

yaptığımız calışmalarda yan sanayi ekranlarda zaten parmak izi sensoru üstünde değil. parmak izi sensorü ne ile yapıştırıldıysa artık on cama entegre. sensor filmini sonradan almak da işe yaramıyor.

sensor filmi cama entegre ekranlar da cok alındı ama muhtemelen onlar da el ile birleştirme yan sanayi ya da orijinal parca.

anakartı pert mi5s cihazın bizzat orijinal ekranı ekran kırık başka mi5s anakart ile birleştirildi.

sonuc tam olmasa da büyük oranda hüsran. parmak izi calıştı bu sefer de pek fazla takılıyor bastırmak gerekeyior bayağı hem de. Algılama hataları cokca oluyor. Forumda yedek parca satışı yapan bir başka arkadaş daha var. ona da sorabilirsiniz.

Oyla:

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
54
aynen oyle. cok büyük ihtimalle kullanılamayacak.

mi5s ile denemeler yapıldı. mi6 ile henüz deneme yapmadık.

yaptığımız calışmalarda yan sanayi ekranlarda zaten parmak izi sensoru üstünde değil. parmak izi sensorü ne ile yapıştırıldıysa artık on cama entegre. sensor filmini sonradan almak da işe yaramıyor.

sensor filmi cama entegre ekranlar da cok alındı ama muhtemelen onlar da el ile birleştirme yan sanayi ya da orijinal parca.

anakartı pert mi5s cihazın bizzat orijinal ekranı ekran kırık başka mi5s anakart ile birleştirildi.

sonuc tam olmasa da büyük oranda hüsran. parmak izi calıştı bu sefer de pek fazla takılıyor bastırmak gerekeyior bayağı hem de. Algılama hataları cokca oluyor. Forumda yedek parca satışı yapan bir başka arkadaş daha var. ona da sorabilirsiniz.

abi şu açıklaman insanı xiaomiden soğutuyor..illaki basına birsey gelecek bunların sonuçta telefon yani..

Oyla:

dervisates

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dervis
Cihazım
5s plus 128
Konular
5
Yurtdışından sim kartlı ürün getirtemessiniz yasaktır. Diğer yasak olan ürünleri yapıştırıyım şuraya. +30euro üzeri alışverişlerinizde ürün gümrüğe takılır gümrük görevlileri siz bilgilendirir vergisini ödersiniz geçer. Bu illaha olacak diye bir şey yok eğer ürünün üzerine fiyatı düşük yazılırsa ve gümrük görevlisi ilgilenmesse vergisizde gelebilir aynı şekilde telefonda şansa bala geçebilir.
– Her türlü parfüm ve kozmetik ürünleri
- Her türlü ilaç, gıda, kimyasal ilaçlar (Doktor raporu ile getirilebilir.)
– Sporcu takviye gıdaları (Milli sporcu belgesine sahip kişiler getirebilir.)
- 500 gramdan daha ağır drone (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden belge gereklidir.)
– Cep Telefonu
– Uyuşturucu
– Tabanca, Bıçak vb. silahlar
– Canlı Hayvan
– İpek Böceği Tohumu
– Kumar makineleri
– Batarya, pil vb. Kimyasal Ürünler
– Alkollü ürünler
– Toprak, ot, saman, gübre vb.
– Her türlü para
– Kuran-ı Kerim
– Benzin, Akaryakıt vb.
– Heykel, Antika, Posta Pulu, Gravür, Tablo vb. sanat eserleri
- Elektronik Sigara ve Elektronik Nargile
kaynak:

kardeş sen cok geride kalmışssın ya :D millet araba getirecek aliexpress de satılsa sen hala 30 euro dan bahsedıon

Oyla:
Üst Alt