ne 6 ayı ? o kadar bekleyeceğimi sanmıyorum. çok satılan bir telefonun yedek parçalarıda en kısa sürede gelecektir.gecmıs olsun kardesmınımum 6 ay bekle sonra artık 200 usd verir alırsın. ben note 2 ıcın hala beklıyorum
Geçmiş olsun hocam. Ürünü nereden aldınız servisin size bu konuda yardımcı olması gerek yada aldığınız satıcıyla iletişime geçin belki onda mevcuttur. Ben söyle bi baktımda aliexpress de bir kaç ilan gördüm en iyisi şu gibi gözüküyor.Arkadaşlar telefonum bugün arabadan inerken yüzüstü düştü ve kırıldı. Orijinal ekranı nerden bulup taktırabilirim?
Gümrükte vb sorun oluyor mu bilginiz var mı? Atıyorum bu siteden telefon alsam gelir mi?Geçmiş olsun hocam. Ürünü nereden aldınız servisin size bu konuda yardımcı olması gerek yada aldığınız satıcıyla iletişime geçin belki onda mevcuttur. Ben söyle bi baktımda aliexpress de bir kaç ilan gördüm en iyisi şu gibi gözüküyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yurtdışından sim kartlı ürün getirtemessiniz yasaktır. Diğer yasak olan ürünleri yapıştırıyım şuraya. +30euro üzeri alışverişlerinizde ürün gümrüğe takılır gümrük görevlileri siz bilgilendirir vergisini ödersiniz geçer. Bu illaha olacak diye bir şey yok eğer ürünün üzerine fiyatı düşük yazılırsa ve gümrük görevlisi ilgilenmesse vergisizde gelebilir aynı şekilde telefonda şansa bala geçebilir.
– Her türlü parfüm ve kozmetik ürünleri
- Her türlü ilaç, gıda, kimyasal ilaçlar (Doktor raporu ile getirilebilir.)
– Sporcu takviye gıdaları (Milli sporcu belgesine sahip kişiler getirebilir.)
- 500 gramdan daha ağır drone (Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden belge gereklidir.)
– Cep Telefonu
– Uyuşturucu
– Tabanca, Bıçak vb. silahlar
– Canlı Hayvan
– İpek Böceği Tohumu
– Kumar makineleri
– Batarya, pil vb. Kimyasal Ürünler
– Alkollü ürünler
– Toprak, ot, saman, gübre vb.
– Her türlü para
– Kuran-ı Kerim
– Benzin, Akaryakıt vb.
– Heykel, Antika, Posta Pulu, Gravür, Tablo vb. sanat eserleri
- Elektronik Sigara ve Elektronik Nargile
kaynak:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ne anlamda anlamadım ?Aliexpress'teki satıcılar düşük fiyat yazıyolar![]()
Gürmükte takılmasın diye faturaya 30 Euro dan düşük rakam giriyorlar takılmadan geçiyor 30 Eurodan yüksek ürünlerNe anlamda anlamadım ?