Soru mi6 dokunmatik hassasiyeti hakkında

hamido

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamit
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Merhaba
yaklaşık 1 ay kadar önce mi6 aldım.iphone 5sten geçtim.Dokunmatik hassasiyetinin düşük olduğunu düşünüyorum.Özellikle oyunlarda daha hissedilir oluyor tabi.Çevremde başka kullanan olmadığı için kıyaslama da yapamıyorum.Bunun ayarlanabildiği bir menü var mı, yoksa servise mi göndermemi tavsiye edersiniz.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Geliştirici seçeneklerinden,dokunmaları göster i açıp ekran videosu çekip gönderebilirsen karşılaştırabiliriz hocam.aynı cihaz bende de var sıkıntı yok dokunmada

Oyla:

hamido

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamit
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geliştirici seçeneklerinden,dokunmaları göster i açıp ekran videosu çekip gönderebilirsen karşılaştırabiliriz hocam.aynı cihaz bende de var sıkıntı yok dokunmada

biraz daha araştırma yaptım.aynı sorunu başka biri yaşamış ama çözüm bulamamış gibi.
Mİ 6 fps oyunlarda dokunmatik problemi

sorunun videosu da burda var.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

aynı sıkıntı xda, reddit ve en.miu sitesindeki kullanıcılarda da var.oreo 8 güncellemesiyle çözüldüğümnü yazmışlar ama bende yine devam ediyor.çok sıkıntılı

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Global romlarda öyle bi problem mevcuttu.güncellemeyle düzelir

Oyla:

hamido

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamit
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
9.5.6.0 yüklü şu an ama güncellemedrn önce de vardı.

Oyla:

muratn6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
biraz daha araştırma yaptım.aynı sorunu başka biri yaşamış ama çözüm bulamamış gibi.
Mİ 6 fps oyunlarda dokunmatik problemi

sorunun videosu da burda var.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

aynı sıkıntı xda, reddit ve en.miu sitesindeki kullanıcılarda da var.oreo 8 güncellemesiyle çözüldüğümnü yazmışlar ama bende yine devam ediyor.çok sıkıntılı
Hocam bu problem miui 9 sürümüne ilk geçtiğimde oluyordu bende oyun oynadığından farketmiştim özellikle fps oyunlarında 9.2.2.0 dan sonra düzeldi herhangi bir sıkıntı yok mi 5s te 9.5.4.0 a kadar düzelmemişti o sürümde düzeldi mi bilmiyorum deneme şansım olmadı.Ayarlar telefon hakkında Çekirdek sürümüne 5 kere tıklayarak donanım testlerinden 11. Touch sensör kısmından test edebilirsin sıkıntı olmaması lazım

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

hamido

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamit
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Hocam bu problem miui 9 sürümüne ilk geçtiğimde oluyordu bende oyun oynadığından farketmiştim özellikle fps oyunlarında 9.2.2.0 dan sonra düzeldi herhangi bir sıkıntı yok mi 5s te 9.5.4.0 a kadar düzelmemişti o sürümde düzeldi mi bilmiyorum deneme şansım olmadı.Ayarlar telefon hakkında Çekirdek sürümüne 5 kere tıklayarak donanım testlerinden 11. Touch sensör kısmından test edebilirsin sıkıntı olmaması lazım

Ekran testi bu şekilde.bi yorumlayabilir misin
muranapost: 265101' Alıntı:

Testte hata nasıl

Testi yapıyorum ama nerden anlıyoruz problem olup olmadığını

Oyla:

muratn6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Ekran testi bu şekilde.bi yorumlayabilir misin

Testte hata nasıl

Testi yapıyorum ama nerden anlıyoruz problem olup olmadığını
Hocam attığınız youtube videosunda adam antutu benchmarkta multi touch testte denemiş sende antutu benchmark indirip onunla karşılaştırabilirsin. Antutuda saniselik gecikmeler daha net anlaşılıyor. Parmağını hafif şekilde oynatırsan adamın videoda yaptığı gibi anlarsın diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 9.0.2.0 güncellemesinde vardı bu sorun o zaman bende donanımsal olduğunu düşünüp telefonu satma noktasına gelmiştim Fps oyunu oynamayanlar farketmedi genelde öyle bir sıkıntı olduğunu(9.0.2.0 da) 9.2.2.0 dan sonra diğer sürümlerin hepsinde böyle bir sıkıntı yok.

Oyla:

hamido

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamit
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Hocam attığınız youtube videosunda adam antutu benchmarkta multi touch testte denemiş sende antutu benchmark indirip onunla karşılaştırabilirsin. Antutuda saniselik gecikmeler daha net anlaşılıyor. Parmağını hafif şekilde oynatırsan adamın videoda yaptığı gibi anlarsın diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 9.0.2.0 güncellemesinde vardı bu sorun o zaman bende donanımsal olduğunu düşünüp telefonu satma noktasına gelmiştim Fps oyunu oynamayanlar farketmedi genelde öyle bir sıkıntı olduğunu(9.0.2.0 da) 9.2.2.0 dan sonra diğer sürümlerin hepsinde böyle bir sıkıntı yok.

aslında test yapmama gerek yok.bende kesinlikle var bu durum.problem sadece oyun da değil.uygulamalarda da hissediliyor.başka bi arkadaş fastboot kurulum yapmamı önerdi.sen ne tavsiye edersin.

Oyla:

muratn6

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
aslında test yapmama gerek yok.bende kesinlikle var bu durum.problem sadece oyun da değil.uygulamalarda da hissediliyor.başka bi arkadaş fastboot kurulum yapmamı önerdi.sen ne tavsiye edersin.
Hocam fastboot,rom falan o konularda bilgi sahibi değilim seni yanlış yönlendirmek istemem. 3-4 ay önce aynı konuyu bende açmıştım. 150 kişi görmesine rağmen kimse cevap vermemişti. Sanırım fazla bilen yok bu konuyu.. Bende biraz araştırdığım için test etmeni söyleyip yardımcı olmaya çalıştım güncellemeyle benim sorunum düzeldi. Konuyu bilen arkadaşlar yönlendirirse daha iyi olur.

Oyla:
Üst Alt