Soru mi6 dokunmatik hassasiyeti hakkında

hamido

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamit
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Merhaba
yaklaşık 1 ay kadar önce mi6 aldım.iphone 5sten geçtim.Dokunmatik hassasiyetinin düşük olduğunu düşünüyorum.Özellikle oyunlarda daha hissedilir oluyor tabi.Çevremde başka kullanan olmadığı için kıyaslama da yapamıyorum.Bunun ayarlanabildiği bir menü var mı, yoksa servise mi göndermemi tavsiye edersiniz.

hamido

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
hamit
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
1
Hocam fastboot,rom falan o konularda bilgi sahibi değilim seni yanlış yönlendirmek istemem. 3-4 ay önce aynı konuyu bende açmıştım. 150 kişi görmesine rağmen kimse cevap vermemişti. Sanırım fazla bilen yok bu konuyu.. Bende biraz araştırdığım için test etmeni söyleyip yardımcı olmaya çalıştım güncellemeyle benim sorunum düzeldi. Konuyu bilen arkadaşlar yönlendirirse daha iyi olur.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkürler.o konuyu inceledim.ısrarla ping sorunu yazmışlar.ben bunaldım:)

Oyla:

nshclk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Nesih
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Bende yaklaşık iki aydır Mi 8 Kullanıyorum, dokunmatik hassasiyeti rezalet özellikle oyunlarda, güncelleme vs. hepsi yapıldı yapılabilecek bir çok şeyi yaptım bir çözüm yolu bulamadım xiomi'ye yazdım 1 aydır dönüşte yapmadılar, muhtemelen cihazı satıp başka bir cihaz alacağım.

Oyla:

companive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
can
Cihazım
mi6
Konular
0
Bende yaklaşık iki aydır Mi 8 Kullanıyorum, dokunmatik hassasiyeti rezalet özellikle oyunlarda, güncelleme vs. hepsi yapıldı yapılabilecek bir çok şeyi yaptım bir çözüm yolu bulamadım xiomi'ye yazdım 1 aydır dönüşte yapmadılar, muhtemelen cihazı satıp başka bir cihaz alacağım.
Fps oyunlarda gecikme ve dokunmada gec algilama sorunu var moba oyun oynuyorum arena of valor skillerde saliselik takilma ve gec algilama var sanirim bu problem kronik o yuzden baska cihaza gecicem. Xiaomi dokunsal problemini miui 11 dede cozememis revolation os rom da farkli kernel flashlamama ragmen duzelmedi aosp rom google expereince da denedim lineage vs onlarda da bu problem devam ediyor cekirdek portlamayida yaptim hep ayni sonuc sanirim ekran iletiminde legacy ( gecikme) var cunku ext4 degil f2fs dosya sistemini kullaniyorum okuma yazma gecikmeside degil .. mi 6 bu konuda sinifta kalmis mi 10 ve redmi serisinde bu hata var mi bilmiyorum, kullanan arkadaslar varsa yazsin yoksa xiaomiden uzak durcam bundan sonraki secimlerimde ..

Oyla:
Üst Alt