Çözüldü Mi6 custom rom yükleme sorunu

furkanyiiner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
19
merhalar hepinize. Bugün custom roma geçmeye karar verdim ve XİAOMİ EU ile Mİ GLOBE romlarını indirdim. cihazın BL kilidi açık,Twrp yükledim ve tüm wipeları yaptıktan sonra bu sürümleri yükledim.Fakat cihaz her iki sürümde de miui logosunda kaldı ve 1 saat boyunca açılmadı.Mecburen official rom yükledim. Bu sorun neyden kaynaklanıyor ve çözümü bilen var mı? Diğer konulara baktım fakat bu sorunla alakalı bir şey bulamadım

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hocam twrp son sürüm değilse sorun çıkartabilir.son sürğm 3.2.1.0...rom dosyası yanlış olabilir,rom dosyası eksik inmiş olabilir. İndirdiğin rom dosyasını rar la açmaya çalışınca sorunsuz açılıyorsa sorunsuz demektir.romun mi6 için olduğuna eminmisin? Sagit yazması lazım indirme linkinde.4 wipe yapınca çatır çatır yüklemesi lazım aslında eu romu.ekte verdiğim dosyayı telde bulundur hep,flaş sonrası botta kalmayı önleyen bi zip bu.rom flaşlayınca hemen ardından bu dosyayı flaşlarsın.ek bi bilgi, botta kalınca tekrar twrp ye girip system reboot yapmanın faydası oluyor,ayrıca rom yükledikten sonra wipe dalvik cache yapman gerek.bence bi kez daha dene,yüklemesi lazım. Ben uyur,iyi sabahlar

Ekli dosyalar

• lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip
    411,2 KB · Görüntüleme: 64

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
ozgrcvdr hocama ek olarak, mi logosunda kalmasının sebebi data partition encrypted olması, Twrp > Wipe > Format data (Sağ alt) yapmanız gerekir. Dahili hafızadaki her şey silineceği için yedek alıp başka bir ortama aktarmayı unutmayın.

furkanyiiner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi8
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam twrp son sürüm değilse sorun çıkartabilir.son sürğm 3.2.1.0...rom dosyası yanlış olabilir,rom dosyası eksik inmiş olabilir. İndirdiğin rom dosyasını rar la açmaya çalışınca sorunsuz açılıyorsa sorunsuz demektir.romun mi6 için olduğuna eminmisin? Sagit yazması lazım indirme linkinde.4 wipe yapınca çatır çatır yüklemesi lazım aslında eu romu.ekte verdiğim dosyayı telde bulundur hep,flaş sonrası botta kalmayı önleyen bi zip bu.rom flaşlayınca hemen ardından bu dosyayı flaşlarsın.ek bi bilgi, botta kalınca tekrar twrp ye girip system reboot yapmanın faydası oluyor,ayrıca rom yükledikten sonra wipe dalvik cache yapman gerek.bence bi kez daha dene,yüklemesi lazım. Ben uyur,iyi sabahlar
Çok teşekkürler
[doublepost=1522741534,1522741518][/doublepost]
Çok teşekkürler
[doublepost=1522741594][/doublepost]
ozgrcvdr hocama ek olarak, mi logosunda kalmasının sebebi data partition encrypted olması, Twrp > Wipe > Format data (Sağ alt) yapmanız gerekir. Dahili hafızadaki her şey silineceği için yedek alıp başka bir ortama aktarmayı unutmayın.
Dediğiniz gibi yapinca halloldu hocam, sağolun

Üst Alt