Yardım mi6 cihazıma mıuı 10.2.1 yükledim şarj yarım gün gidiyor lütfen yardım

MUSTAFA KAYMAK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi6
Konular
1
mi6 cihazıma 2 gün önce mıuı global 10.2.1.0 güncellemesi geldi ve bende güncelledim lakin şarj 2 gün giderken güncellemeden sonra yarım günde bitiyor ne yapmam gerekiyor bu konuda

Son düzenleme:

garegarega

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
1
Ben fabrika ayarlarına bile almadım, pil 10.1 ile aynı.. Ama sizin gibi ciddi pil sarfiyatı varsa önce fabrika ayarlarına almayı denemek lazım.. 1 hafta kullanın, yine sorun devam ederse pil şarjda iken telefonu kullanma olayını sık yaptığınızdan pil ömrü azalmış demektir. Hayır benim anlamadığım hemen "tek çare custom rom" denmesi.. önce önbellekler temizlenir olmadı fabrika ayarlarına alınır olmadı custom denenir.. önbellekler temizlemesi ayrıntılı iş olduğu için size fabrika ayarları tavsiye ettim.. Yani araba bozulunca hemen motoru mu değiştiriyor bazıları anlamadım.. Custom rom yükleme bl kilidi açma bunlar garantiden çıkarır (ha doğru düzgün garanti yok o başka) Ayrıca custom romlarında bir sürü hatası var, banka uygulamalarında sıkıntı var vs vb.. Ayrıca bazıları ücretli.. İnsanları hemen custom rom atın diyerek yanlış yönlendirmeyelim.. Ayrıca pil tasarrufu için arka planda çalışan ama kullanmadığımız bazı uygulamaları dondurma şansımız da var..
Ben fabrika ayarlarına bile almadım, pil 10.1 ile aynı.. Ama sizin gibi ciddi pil sarfiyatı varsa önce fabrika ayarlarına almayı denemek lazım.. 1 hafta kullanın, yine sorun devam ederse pil şarjda iken telefonu kullanma olayını sık yaptığınızdan pil ömrü azalmış demektir. Hayır benim anlamadığım hemen "tek çare custom rom" denmesi.. önce önbellekler temizlenir olmadı fabrika ayarlarına alınır olmadı custom denenir.. önbellekler temizlemesi ayrıntılı iş olduğu için size fabrika ayarları tavsiye ettim.. Yani araba bozulunca hemen motoru mu değiştiriyor bazıları anlamadım.. Custom rom yükleme bl kilidi açma bunlar garantiden çıkarır (ha doğru düzgün garanti yok o başka) Ayrıca custom romlarında bir sürü hatası var, banka uygulamalarında sıkıntı var vs vb.. Ayrıca bazıları ücretli.. İnsanları hemen custom rom atın diyerek yanlış yönlendirmeyelim.. Ayrıca pil tasarrufu için arka planda çalışan ama kullanmadığımız bazı uygulamaları dondurma şansımız da var..
1 garanti diye birşey yok 2 biz bundan önceki güncellemede sorun yoktu diyoruz sen bataryayı öldürmüşsünüz diyorsun 3 custom romların paralı olduğu siteleri bulmak için baya bi çaba harcamak lazım çünkü xda zibilyon tane stabil rom var.4 dediğim gibi stabil rom var yani banka uygulamalarında sıkıntı çıkarmaz.5 bu konuyu buraya açan adam root u da rom u da biliyordur.6. fabrika ayarına az önce döndüm şarjım daha hızlı gidiyor.7.yine dedigim gibi bundan onceki sürümde sıkıntı yoktu diyoruz sen uygulamaları dondurarak cözebilirsin diyorsun sanki 5 yıllık cihazmış gibi.8.Bildiğin konular hakkında konuşman daha doğru olur karşında xda da 893 tane romu geliştirmiş 58 tane stabil rom portlamış bir kişi var.

Oyla:

garegarega

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
verdiğiniz bilgi için çok tşk ederim zaten ben telefonu elime sık alan biri değilim şarj %19 düşmeden takmıyorum %100 olmadan da sökmüyorum/üç beş program dışında programda yüklemiyorum telefonuma ilk başta dediğim custom tarzı konularıda bilmiyorum zaten//mıuı global 10.2.1.0 güncellmesi geldi yapmaz olaydım bir anda 2 gün çok rahat gidiyordu şarjzım bi anda yarım gün bile gitmemeye başladı.her neyse verdiğiniz bilgi için çook tşk ederim çok sağolun inş düzelir artık
Çözebildinizmi hocam sorunu ben lineage os 16 yüklüyorum şuan.

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Evet güncelleme güncelleme diye ağlayan. Arkadaşlar buyrun içeri

Oyla:

Microline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Bende aynı sorunu yaşamaya başladı. Güncelleme yaptıktan sonra şarj su gibi akıyor

Oyla:

garegarega

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
Beyler birşey dicem sakın fabrika ayarlarına felan döndürmeyin daha hızlı gidiyor anasını satayim 5 dakikada yüzde 7 şarj yedi.Direk lineage os a geçiş yapın kurtulun.

Oyla:

MUSTAFA KAYMAK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi6
Konular
1
Bende aynı sorunu yaşamaya başladı. Güncelleme yaptıktan sonra şarj su gibi akıyor
valla ben de aynı konuda muzdarip tim hatta dün gece saat 01:00 telefonu şarjdan çıkardım sabah 9 da bi baktım tel kapanmış 1 gecede kendi kendine boşalmış şarj bitmiş/bu arada telefonum mi6 neyse burada bi arkadaş fabrika ayarlarına dön öyle denedi /dediğinin aynısı yaptım şükürler olsun şu saat oldu şarj hala %80 duruyor/ha sen yaparmısın yapmazmısın bilemem lakin ben şu saate kadar faydasını gördüm

Oyla:

garegarega

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
xiaomi mi 6
Konular
1
valla ben de aynı konuda muzdarip tim hatta dün gece saat 01:00 telefonu şarjdan çıkardım sabah 9 da bi baktım tel kapanmış 1 gecede kendi kendine boşalmış şarj bitmiş/bu arada telefonum mi6 neyse burada bi arkadaş fabrika ayarlarına dön öyle denedi /dediğinin aynısı yaptım şükürler olsun şu saat oldu şarj hala %80 duruyor/ha sen yaparmısın yapmazmısın bilemem lakin ben şu saate kadar faydasını gördüm
ekran süren kaç saat hocam

Oyla:

Serhat190301

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Serhat
Cihazım
Ixomi mi 6
Konular
5
Rom atmadan çözüm bulan arkadaşlar banada yardımcı olabilir mi? Bnde güncelleme yaptım malesef tel ısınıyor ve arka planda bütün uygulamalar kapalı. Şarjı sömürmeye başladı. Güncellemez olaydım. Artık telefondan nefret ediyorum. Aldığımdan beri ısınmayan tel güncellemeden sonra ateş gibi. Şarjı android sistemi yiyor sürekli onuda durdurma olanağımız yok. Neden böyle oldu. Düzeltme güncellemesi yollarlar mı bilmiyorum. Tekrardan güncelleme sayfasından son yayınlanan romu indirdim malesef düzelmedi.

Oyla:

MUSTAFA KAYMAK

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
mustafa
Cihazım
mi6
Konular
1
Rom atmadan çözüm bulan arkadaşlar banada yardımcı olabilir mi? Bnde güncelleme yaptım malesef tel ısınıyor ve arka planda bütün uygulamalar kapalı. Şarjı sömürmeye başladı. Güncellemez olaydım. Artık telefondan nefret ediyorum. Aldığımdan beri ısınmayan tel güncellemeden sonra ateş gibi. Şarjı android sistemi yiyor sürekli onuda durdurma olanağımız yok. Neden böyle oldu. Düzeltme güncellemesi yollarlar mı bilmiyorum. Tekrardan güncelleme sayfasından son yayınlanan romu indirdim malesef düzelmedi.
ROM YADA BU TÜR ŞEYLERDEN ANLAMIYORUM BEN SADECE TELEFONU SIFIRLADIM ŞU SAAT OLDU GÖRÜŞMEDE YAPTIM %78 DE Mİ6 CİHAZIMIN MODELİ SIFIRLAMADAN ÖNCE KENDİ KENSİNE BİTİYORDU ŞARJ ZI

Oyla:
Üst Alt