Diğer Mi6 Cam tavsiyesi

• Konbuyu başlatan m35
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 28
  • Görüntüleme 4K

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
beyler n11 de falan malum egimli camlar mevcut bunu alıp memnun kalan varmı sorun oluyrmu bazıları sadece siyah kısım yapısıyor yazmıs sizlerde durumu nedir bunlar hakkında bilgi alıcaktım

ekranı komple kapanan bi cam almak istiyorum nano cam kullanıyorum şuan ama ahizenin üstü açık komple kapalı olsu istiyorum adıgınız camlardanda bu ok güzel dediginiz varsa onlarıda alabilirim

EDİT : BU RENKLİ CAMLARDAN KESİNLİKLE ALMAYIN EĞİMLİ FALAN DEĞİLLER. KENARDA HAVA BOŞLUKLARI KALIYOR VE KALKIYORLAR EKRAN KISMIA GELEN YERLER YAPIŞKANLI DEĞİL DOKUNUNCA HARELENME OLUYOR.

test ettipim firmalar arasında akıllıhone ve kılıfland firmalarından aldığım hiç bir ekran koruyucudan memnun kalmadım bu firmaları kesinlikle önermiyorum aıllıphone dan eskiden çok ürün alırdım onlr gerçekten kaliteliydi ama markalaştıktan sonra kaliteyi kaybettiler. kılıflandda aynı şekilde kaliteyi çok bozdu.

Son düzenleme:

remo99

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer Çelik
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Ben jel sıvı ekran koruyucu kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım memnunum.

gurkanse

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gürkan
Cihazım
mi 5
Konular
94
Ben jel sıvı ekran koruyucu kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım memnunum.

jel sıvı koruyucuların bi eksisi varmıdır? gerçekten çizilmelere karşı koruyormu? birde memnunsanız bir link alabilirmiyim bende o üründen alayım

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
jellerin belli bi ömrü var her 6 ayda bir 40lira vrilmez ki onada birde jeller darbeye karsı öyle dirençli degil sadece çizilmeye karsı direnli okadar tartısılır seramik kaplama yapıyor o jeller.

ulaulas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ulaş
Cihazım
Mi 6
Konular
3
AliExpress pzoz store dan aldığım cam Türkiye den aldığıma göre daha büyük, ekranı kaplıyor yanında gelen sıvıyla kenarları yapıştırıyorsunuz

remo99

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer Çelik
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Benim kullandığım aşağıdaki linkte. Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama iş yerinde bazı kullananlarda çizilme yaşamışlar. Biraz pahalı 100 tl riske girip girmemek tercih meselesi.

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok ben bunlara güvenmiyorum camlarada güvenmiyorum ama en nihayetinde onlarıda kaldırıp atıyorsun istemediğin zaman bu sıvıların belli bi ömrü var ama ben yinede kırılmalara karsı pek güvenmiyorum bunlara

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Acelen yoksa AliExpress den full cam kaplama al burada gereksiz yere pahalı çünkü.

edo35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erdal
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
4
Benim kullandığım aşağıdaki linkte. Ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama iş yerinde bazı kullananlarda çizilme yaşamışlar. Biraz pahalı 100 tl riske girip girmemek tercih meselesi.
Epey bakındım bende buna birara webtekno tanıtımı fena ama güvenemiyorum ya. Kırılmadan ziyade çizilmeye bile engel olmaz gibi geliyor bana bu arada diger cam vs de kırılmaya engel değil orası ayrı.Siz ciddi anlamda çizilmiyor diyebilirmisiniz hocam
[doublepost=1521023094,1521022934][/doublepost]Konu açan arkadaşa nano olanı öneririm.İncecik görüntüyü asla bozmuyor.Bana kalırsa kırılmadan asla korumaz ama çiziklere karşı iyi

Üst Alt