- Adım
- ...
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Meslek
- Fotoğrafçı
- Konular
- 27
sız ne kullanıyorsunuz acaba ?
bende mi6 var daha 2 bucuk aylık
sız ne kullanıyorsunuz acaba ?
gule gule kullanın batarya olayı 5 pro on numara ınternette test vıdeoo ları ızlıyorum 9 saat yakın ekran acık flım ızleme testlerı varbende mi6 var daha 2 bucuk aylık
gule gule kullanın batarya olayı 5 pro on numara ınternette test vıdeoo ları ızlıyorum 9 saat yakın ekran acık flım ızleme testlerı var
Hocam fotograf cekme olanaginiz varsa uygulanmis halini paylasabilir misiniz?baya bisey yazilmis yetisemedim yogunluktan bende.nano var ama koparlorun ustu centik gibi acik kenarlar zaten acik o bolgeler cizilmeye musait cizilmesi istiyorum birazda alip yapistirdigima degis.duzgunce yapissin azda saglam olsun okadar yok hic biri kirilmaya karsi korumuyor
[doublepost=1523549264,1521060427][/doublepost]en sonunda aradigima en yakinini buldum arkadaslar.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu cami alana kadar 3 tane nano2 tane temperli cam aldim.sozde birisi ekrani tam kapatan su renkli olanlardan ki kendisi aldigim en rezil koruyucudur.
gelelim rezilligine.
ekrani tam kapatiyor evet ama duzgun kesilmedigi icin ekrana simetrik yapistirinca alttan ufak bi kismin goruntusu kesiliyor. ekrandaki goruntuye gore simetriyi simetriyi bozarak takarsanizda alt tarafta az bisey uzun kaliyor ve kilif surekli camin kalkmasina sebep oluyor ve camin ekrana gelen kisminda yapiskan olmadigi icin ekrana dokununca harelenme oluyor ve yagmurlu havada icine su giriyor nem kaliyor vs dayanamadim sansimi denemek adina bu markadan aldim.daha once zore markali olanlardan aldim hep tabi ama hic biri orjinal zore degildi.
bu aldigim.satici blitzpower marka koruyucu yollamis ve ben gercekten aldiklarim.arasinda en cok bunu begendim ne dokunmatik hassasiyetini etkiliyor nede bosta kalan bi kisim var kenarlarda cok hafif bosluklar haric sensorleri falan komple.kapatiyor ve kesimide birebir uygun alacak arkadaslara bunu oneririm baskada bisey aramayin...
Hocam ekranin ortasinda bi kabarma, gokkusagi gibi bir sey oluyor mu?Gerçek kavisli tam oturan temperli cam istiyorsanız linkteki üründen alın.Çok kaliteli bir duruşu var.
Icoque Orijinal 5D Xiaomi Mi6 için Ekran Koruyucusu Temperli Cam 9 H Tam Kapak Mi 6 için Kavisli Kenar Filmi Koruma cam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirto Clipboard