Mi6 Bootloader Kilidi/Miui 9'dan 8 e düşürme/ Mi Unlock'un telefonu görmemesi

• Konbuyu başlatan aydoxx
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 17
  • Görüntüleme 2K

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Arkadaşlar merhaba bir kaç tane sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1- Telefon mi6 Miui 9.0 Stable yüklü.

8.2 kurmak istiyorum fakat bootloader kilidim açık değil.

2- Bootloader kilidini açmak için PC'ye bağladığımda telefonu görnüyor 'not connected the phone' yazısı çıkıyor. Ama mi flas programı telefonu görüyor ADB sürücülerim yüklü. Telefonu nasıl bağlayacağım mi unlock uygulamasına? Windows 10 64 bit kullanyorum Sürücü imzalamayı da kapattım.
Çok bilgim yok ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim,teşekkürler.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Dediğinizi yaptım Mi Usb Driver Not Installed yazıyor check deyip kurduktan sonra başarıyla kuruldu yazıyor ama hala Mi Usb Driver Not Installed yazıyor
[doublepost=1515165967,1515165917][/doublepost]
İmei değiştirmek istiyorum fakat Miui 9'da olmuyormuş o yüzden 8 e düşürmek istiyorum.
[doublepost=1515168557][/doublepost]
Hangi driverları yüklemem gerekiyor paylaşabilir misiniz?
Pc win kaç? Win8 8.1 veya 10 ise sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakıp mi unlock dan driverları kurun.

Oyla:

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Pc win kaç? Win8 8.1 veya 10 ise sürücü imza zorlamasını devre dışı bırakıp mi unlock dan driverları kurun.
Windows 10
windows 1o kullanıyorum imza zorlamasını devre dışı bıraktıktan sonra unlocktan driveri kuruyorum ama dediğim gibi kurduktan sonra başarıyla kuruldu yazıyor ama hala Mi Usb Driver Not Installed yazıyor neyi yanlış yapıyorum bu driverları başka nasıl kurabilirim ?

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Windows 10

windows 1o kullanıyorum imza zorlamasını devre dışı bıraktıktan sonra unlocktan driveri kuruyorum ama dediğim gibi kurduktan sonra başarıyla kuruldu yazıyor ama hala Mi Usb Driver Not Installed yazıyor neyi yanlış yapıyorum bu driverları başka nasıl kurabilirim ?
Sürücü imza zorlamasını nasıl devre dışı bırakıyorsunuz?

Oyla:

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Sürücü imza zorlamasını nasıl devre dışı bırakıyorsunuz?
Ayarlar>güncelleştirme >kurtar > simdi yeniden baslat > sorun gider > sonra ekran çıkıyor orda F7ye basıyorum tekrar başlıyor sağ altta da sınama modu yazısı çıkıyor masaüstünde

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Ayarlar>güncelleştirme >kurtar > simdi yeniden baslat > sorun gider > sonra ekran çıkıyor orda F7ye basıyorum tekrar başlıyor sağ altta da sınama modu yazısı çıkıyor masaüstünde
Aygıt yöneticisinden fastboot yazanı sağ tık kaldır sürücüyü kaldır tik atarak kaldırıp usb çıkar tak yapın.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar merhaba bir kaç tane sorum var yardımcı olabilirseniz sevinirim.
1- Telefon mi6 Miui 9.0 Stable yüklü.

8.2 kurmak istiyorum fakat bootloader kilidim açık değil.

2- Bootloader kilidini açmak için PC'ye bağladığımda telefonu görnüyor 'not connected the phone' yazısı çıkıyor. Ama mi flas programı telefonu görüyor ADB sürücülerim yüklü. Telefonu nasıl bağlayacağım mi unlock uygulamasına? Windows 10 64 bit kullanyorum Sürücü imzalamayı da kapattım.
Çok bilgim yok ayrıntılı yazabilirseniz sevinirim,teşekkürler.

1- Redmi 4x Miui 9 Sürümlerinde İme Repair işlemini SORUNSUZ yaptım. Mİ6 içinde Sorun olacağını sanmıyorum.
2- PC Üzerinden Programlarla İmei repair işlemlerinde Bootloader Kilidini kaldırmanız ve Rootlamanız ŞARTTIR.
3- Windows için ilk önce Sınama Modunu açın. Sonra Geliştirici Paketlerini Açın. Sonra İmzasız Sürücü Yükleme Modunu Açın. PDA DRiver PAck Yükleyin. Tekrar Yeniden İmzasız Sürücü Yükleme Modunda Başlatın. İmei Repair işlemini Yapın. Sonra bilgisayarın Sınama modunu ve İmzasız Sürücü yükleme modunu kapatıp yeniden başlatın.

Oyla:

aydoxx

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aydoxx
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
6
Önerileriniz için teşekkür ederim fakat işe yaramadılar başka bir bilgisayarda denedim ve 5 saniye içinde bağlandı.Tekrar teşekkürler.

Oyla:

kueens

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
enes
Cihazım
mi5
Konular
9
1- Redmi 4x Miui 9 Sürümlerinde İme Repair işlemini SORUNSUZ yaptım. Mİ6 içinde Sorun olacağını sanmıyorum.
2- PC Üzerinden Programlarla İmei repair işlemlerinde Bootloader Kilidini kaldırmanız ve Rootlamanız ŞARTTIR.
3- Windows için ilk önce Sınama Modunu açın. Sonra Geliştirici Paketlerini Açın. Sonra İmzasız Sürücü Yükleme Modunu Açın. PDA DRiver PAck Yükleyin. Tekrar Yeniden İmzasız Sürücü Yükleme Modunda Başlatın. İmei Repair işlemini Yapın. Sonra bilgisayarın Sınama modunu ve İmzasız Sürücü yükleme modunu kapatıp yeniden başlatın.
hocam özel mesaj atabilir misiniz size atamıyorum numaranızı silmişim maalesef ulaşamadım numarınıza da

Oyla:
Üst Alt