- Adım
- emre
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 11.0.3
- Telefon Modeli
- Mi 6
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Selam arkadaşlar,
Bir süredir yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.mi6 telefon kullanıyorum. Her zaman kullandığım bluetooth kulaklığım ve arabamda artık bluetooth kullanamıyorum. Aslında bağlantıda bir problem yok. Bluetooth u açıp, arayıp, istediğim cihaz ile eşleştirebiliyorum ama müzik çalmak istediğimde kulaklıkta yada arabada hiç bir ses çıkmıyor. Arabamda bluetooth bağlı iken biri aradığında, ne ben karşı tarafı duyuyorum, ne de onlar beni.
Arada sırada yine eskisi gibi çalışıyor ama uzun sürmüyor. Bir süre kullanınca yine bozuluyor.
Bluetooth u sıfırlamayı denedim olmadı.
Telefona format attım yine olmadı.
En son güncellemeyi yeniden kurdum, olmadı.
Bu arada kulaklığı başka telefonlarda filan denedim, bir sorun yok.
Forumlarda ve Google da çok aradım ama böyle bir problemi olan kimseyi görmedim.
Yardımcı olmaya çalışacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.
Bir süredir yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.mi6 telefon kullanıyorum. Her zaman kullandığım bluetooth kulaklığım ve arabamda artık bluetooth kullanamıyorum. Aslında bağlantıda bir problem yok. Bluetooth u açıp, arayıp, istediğim cihaz ile eşleştirebiliyorum ama müzik çalmak istediğimde kulaklıkta yada arabada hiç bir ses çıkmıyor. Arabamda bluetooth bağlı iken biri aradığında, ne ben karşı tarafı duyuyorum, ne de onlar beni.
Arada sırada yine eskisi gibi çalışıyor ama uzun sürmüyor. Bir süre kullanınca yine bozuluyor.
Bluetooth u sıfırlamayı denedim olmadı.
Telefona format attım yine olmadı.
En son güncellemeyi yeniden kurdum, olmadı.
Bu arada kulaklığı başka telefonlarda filan denedim, bir sorun yok.
Forumlarda ve Google da çok aradım ama böyle bir problemi olan kimseyi görmedim.
Yardımcı olmaya çalışacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.