Yardım Mi6 bluetooth sorunu

mucadele

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi 6
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Selam arkadaşlar,
Bir süredir yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.mi6 telefon kullanıyorum. Her zaman kullandığım bluetooth kulaklığım ve arabamda artık bluetooth kullanamıyorum. Aslında bağlantıda bir problem yok. Bluetooth u açıp, arayıp, istediğim cihaz ile eşleştirebiliyorum ama müzik çalmak istediğimde kulaklıkta yada arabada hiç bir ses çıkmıyor. Arabamda bluetooth bağlı iken biri aradığında, ne ben karşı tarafı duyuyorum, ne de onlar beni.
Arada sırada yine eskisi gibi çalışıyor ama uzun sürmüyor. Bir süre kullanınca yine bozuluyor.
Bluetooth u sıfırlamayı denedim olmadı.
Telefona format attım yine olmadı.
En son güncellemeyi yeniden kurdum, olmadı.
Bu arada kulaklığı başka telefonlarda filan denedim, bir sorun yok.
Forumlarda ve Google da çok aradım ama böyle bir problemi olan kimseyi görmedim.
Yardımcı olmaya çalışacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Selam arkadaşlar,
Bir süredir yaşadığım bir problemi sizinle paylaşmak istiyorum.mi6 telefon kullanıyorum. Her zaman kullandığım bluetooth kulaklığım ve arabamda artık bluetooth kullanamıyorum. Aslında bağlantıda bir problem yok. Bluetooth u açıp, arayıp, istediğim cihaz ile eşleştirebiliyorum ama müzik çalmak istediğimde kulaklıkta yada arabada hiç bir ses çıkmıyor. Arabamda bluetooth bağlı iken biri aradığında, ne ben karşı tarafı duyuyorum, ne de onlar beni.
Arada sırada yine eskisi gibi çalışıyor ama uzun sürmüyor. Bir süre kullanınca yine bozuluyor.
Bluetooth u sıfırlamayı denedim olmadı.
Telefona format attım yine olmadı.
En son güncellemeyi yeniden kurdum, olmadı.
Bu arada kulaklığı başka telefonlarda filan denedim, bir sorun yok.
Forumlarda ve Google da çok aradım ama böyle bir problemi olan kimseyi görmedim.
Yardımcı olmaya çalışacaklara şimdiden çok teşekkür ederim.

Ayarlar geliştirici seçeneklerini aktif edip, seçeneklerin birinde bluetooth ses ile ilgili seçenek olacaktı. Şuan farklı bir romdayım deneyemiyorum ama oradaki seçeneği 5 yerine diğer seçenekleri seçermisiniz ?

Yine olmazsa kullandığınız Android sürümüyle alakalı olabilir Bir önceki sürüme dönmeyi deneyebilirsiniz. Yada cihazınıza ait konudan custom romlar deneyebilirsiniz. Bluetooth eşleştikten sonra veri aktarmaması için bir neden yok hocam.

Oyla:

mucadele

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ilginiz için teşekkür ederim.Bahsettiğiniz ayarlar kısmını bulamadım.Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Oyla:

mucadele

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
emre
Cihazım
mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bugün delta servise götürdüm telefonu.Benimle aynı problemi yaşayan başka bir arkadaşta getirmiş telefonunu ama yapamamışlar.İncelemek için kulaklıkla telefonu bir süre orada bırakmam gerektiğini söylediler.Bu problemi yaşayan başka arkadaş var mı acaba?

Oyla:
Üst Alt