Yardım Mi6 Bataryadaki keskin dususler

prozac38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi6
Konular
4
Merhaba mi6 kullanıcısı olarak yakın zaman öncesinde aranıza katıldım. Sorun şu ki bataryanın normal şartlarda yüzde 1 yüzde 1 düşmesi gerekmez mi?
Kullanmış oldugim cihazda ara ara batarya örneğin yüzde 90 da iken bir anda yüzde 88 e düşüyor veya yüzde 80 olan batarya bir anda yüzde 76a dusuyor. Bu durum.normal mıdır yoksa cihazın batarya ile ilgili bir sorunu mu olduğunu göstermekte?
Cevapları gizle için şimdiden teşekkür ederim.

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Pil düşüş aralığı telefonda ne yaptığınıza, arka planda çalışan uygulamalara ve en önemlisi ekran parlaklığına bağlıdır. Buna benzer durum bizlerde de oluyor. Önemli olan pil kullanım ve ekran süresinde aşırı bir derece düşük olmamasıdır.

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Merhaba mi6 kullanıcısı olarak yakın zaman öncesinde aranıza katıldım. Sorun şu ki bataryanın normal şartlarda yüzde 1 yüzde 1 düşmesi gerekmez mi?
Kullanmış oldugim cihazda ara ara batarya örneğin yüzde 90 da iken bir anda yüzde 88 e düşüyor veya yüzde 80 olan batarya bir anda yüzde 76a dusuyor. Bu durum.normal mıdır yoksa cihazın batarya ile ilgili bir sorunu mu olduğunu göstermekte?
Cevapları gizle için şimdiden teşekkür ederim.

temiz kurulum yapmadıysanız temiz bir kurulum yapın veya alternatif romları deneyin xiaomi.eu romları gibi ben global beta rom kullanıyorum %13'deyken şarj direk yüzde %10 düşüyor yazılımın otutturmaları şart gelecek olan MIUI9 nasıl olacak bakalım. :)

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
selam herkeze aynı sorun ben dede var şarjdan çıkardıktan sonra 10 dk içinde %95 kalıyor hiç kullanmadan gece wifi ve 4.5g kapalı telefon %100 den sabah 7 de 80 kalıyor yada 82 kısaca çok hızlı eksiliyor cihazı cumartesi günü cepporttan aldım soracak olanlar için diyorum rom rot var mı yada temiz kurulum yaptın mı diyenler için zaten onlar temiz kurulum yapıp göndermiyor mu bize ?

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
selam herkeze aynı sorun ben dede var şarjdan çıkardıktan sonra 10 dk içinde %95 kalıyor hiç kullanmadan gece wifi ve 4.5g kapalı telefon %100 den sabah 7 de 80 kalıyor yada 82 kısaca çok hızlı eksiliyor cihazı cumartesi günü cepporttan aldım soracak olanlar için diyorum rom rot var mı yada temiz kurulum yaptın mı diyenler için zaten onlar temiz kurulum yapıp göndermiyor mu bize ?
Hızlı azalma sorunu yazılımsal ,bir arkadaşımız yazmıştı 70 lere gelince daha yavaş azalıyor diye güncelleme bekleyin

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Hızlı azalma sorunu yazılımsal ,bir arkadaşımız yazmıştı 70 lere gelince daha yavaş azalıyor diye güncelleme bekleyin
tamam hocam teşekkürler sizce cepport bunları temiz kurulum yapıp mı yolluyor bunları bize güncelleyipmi yolluyor sizce format atmama gerek var mı diye soruyorum sizin fikriniz nedir diye

Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
tamam hocam teşekkürler sizce cepport bunları temiz kurulum yapıp mı yolluyor bunları bize güncelleyipmi yolluyor sizce format atmama gerek var mı diye soruyorum sizin fikriniz nedir diye
Onu bilmiyorum cepport yanıt verirse daha iyi olur. Şarj sıkıntı yapmıyorsa gece kapat sabah açarsın ama sıkıntıysa fabrika ayarlarına döndür dene olmazsa temiz kurulumu öyle yap. İyi forumlar

Oyla:

karizma_1612

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Xiaomi Mi8
Meslek
HASTABAKICI
Konular
8
Onu bilmiyorum cepport yanıt verirse daha iyi olur. Şarj sıkıntı yapmıyorsa gece kapat sabah açarsın ama sıkıntıysa fabrika ayarlarına döndür dene olmazsa temiz kurulumu öyle yap. İyi forumlar
temiz kurulum yapayımmı demek istedim indirdim 8.2.2 yazılımı falan ben hastane çalışanı olduğum için 24 saat açık tel kapatamam ilginize teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: msy
Oyla:

msy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Mi 6 (Yknda)
Konular
13
temiz kurulum yapayımmı demek istedim indirdim 8.2.2 yazılımı falan ben hastane çalışanı olduğum için 24 saat açık tel kapatamam ilginize teşekkürler[/QUOT
Kolay gelsin temiz kurulum konusunu siz bilirsiniz telefon sizin kullanacak sizsiniz :)

Oyla:

cepport

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cepport
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Ürünlere herhangi bir yazılım müdahalesinde bulunmuyoruz, bize nasıl geliyorsa o şekilde size ulaştırıyoruz.

• Beğen
Tepkiler: msy
Oyla:
Üst Alt