Yardım Mi6 Arka Kapak

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Yaklaşık 32 aylık mi6 kullanımından sonra batarya değiştirmeye karar verdim ve telefonun bataryasını değiştirdim. Fakat arka kapağın üzerinde kalan yapışkanları sökerken biraz fazla güç uyguladım ki çatladı :(
Şimdilik bu şekilde taktım ve kılıfla kullanıyorum. Daha önceden arka kapak değiştiren arkadaşlardan arka kapak tavsiyesi istiyorum. Bir çok satıcı var ve hepsinin iyi ve kötü yorumları var. O yüzden güvenemedim. Orjinale yakın, telefonda çok sırıtmayacak arka kapağı nereden bulabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum..

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Merhabalar hocam,
Bende telefonumun pil performansından memnun değilim ve deji batarya almak istiyorum. Cihazım seramik kasa. Kapağı sökerken nelere dikkat etmek gerekir. Bilgi verirseniz sevinirim.
İntenette birkaç tane videosu mevcut. Öncelikle onları izlemenizi tavsiye ediyorum. Öyle çok fazla dikkat edilmesi gereken konu yok aslında. Sadece benim yaptığım hatayı yapıp arka kapaktaki yapıştırıcıyı temizlemek için elinizde değil de düz zemine koyup yavaşça temizleyin. Onun haricinde videolarda zaten yapılanlar gösteriliyor.

Oyla:
Üst Alt