Yardım Mi6 Arka Kapak

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Yaklaşık 32 aylık mi6 kullanımından sonra batarya değiştirmeye karar verdim ve telefonun bataryasını değiştirdim. Fakat arka kapağın üzerinde kalan yapışkanları sökerken biraz fazla güç uyguladım ki çatladı :(
Şimdilik bu şekilde taktım ve kılıfla kullanıyorum. Daha önceden arka kapak değiştiren arkadaşlardan arka kapak tavsiyesi istiyorum. Bir çok satıcı var ve hepsinin iyi ve kötü yorumları var. O yüzden güvenemedim. Orjinale yakın, telefonda çok sırıtmayacak arka kapağı nereden bulabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum..

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Hocam yalnız almadan önce ek bilgi cihazın kamera lensini yeni kapağa geçirmeniz gerekli ve eğer dokunursanız işin içinden çıkılmaz duruma gelir pek temizlenen bir şey değil hazırlığınızı yapın değiş sırasında
Evet hocam yeni gelen kapaklarda lens olmadığını fark ettim. Ama dokunmadan kırılan kapaktan nasıl sökeceğimi hiç bilmiyorum. Ayrıca bir satıcı kapağın plastik olduğunu belirtmiş. Yine kırılma ihtimaline karşı acaba plastik kapak mı alsam diye düşünüyorum.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Evet hocam yeni gelen kapaklarda lens olmadığını fark ettim. Ama dokunmadan kırılan kapaktan nasıl sökeceğimi hiç bilmiyorum. Ayrıca bir satıcı kapağın plastik olduğunu belirtmiş. Yine kırılma ihtimaline karşı acaba plastik kapak mı alsam diye düşünüyorum.
Tercih sizin lensi cımbız gibi bir şeyle çıkarmanızı tavsiye ederim toz kaçarsa geçmiş olsun :) plastiğe gerek yok bence hocam zaten kılıfla kullanıyorsunuz cam olması daha iyi olur gibi ama yine de siz bilirsiniz

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Bataryayı nereden aldınız,ben aldım lakin çakma çıktı...
Hocam linkteki adreste orijinal olduğu söyleniyor, açıklamasında orijinal ile ilgili bilgi veriyor. Bana site orijinal satıyor gibi geldi.

Oyla:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Hocam linkteki adreste orijinal olduğu söyleniyor, açıklamasında orijinal ile ilgili bilgi veriyor. Bana site orijinal satıyor gibi geldi.
Orası orijinalde ben başka bir yerden almıştım

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Tercih sizin lensi cımbız gibi bir şeyle çıkarmanızı tavsiye ederim toz kaçarsa geçmiş olsun :) plastiğe gerek yok bence hocam zaten kılıfla kullanıyorsunuz cam olması daha iyi olur gibi ama yine de siz bilirsiniz
Şu karantina süresince evde olduğum için kılıfla kullanmayı bıraktım. Alışveriş için dışarı çıktığımda da kılıfsız kullanıyorum :D Lense toz kaçtığı zaman bir sıvıyla temizlemek zarar mı verir? Bir videoda görmüştüm de ıslak mendille lensi siliyordu biri.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Şu karantina süresince evde olduğum için kılıfla kullanmayı bıraktım. Alışveriş için dışarı çıktığımda da kılıfsız kullanıyorum :D Lense toz kaçtığı zaman bir sıvıyla temizlemek zarar mı verir? Bir videoda görmüştüm de ıslak mendille lensi siliyordu biri.
Hocam silmeye silinir ancak küçük tozların geçeceğini pek zannetmem

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Hocam silmeye silinir ancak küçük tozların geçeceğini pek zannetmem
Tamam hocam, teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Artık arka kapak konusunda da umarım şanslı olurum da bu sefer sıkıntısız bir şekilde yapıştırırım :)

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Tamam hocam, teşekkür ediyorum yorumlarınız için. Artık arka kapak konusunda da umarım şanslı olurum da bu sefer sıkıntısız bir şekilde yapıştırırım :)
İnşallah sıkıntısız halledersiniz iyi akşamlar dilerim :)

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Bataryayı nereden aldınız,ben aldım lakin çakma çıktı...
Hocam Bataryayı dün %100 olunca çıkarıp kullanmaya başladım. Şarjdan çıkaralı 20 saat olmuş ve ekran süresi şu an 7saat 12dakika. Şarj da %20 :) Bu süre tabi kullanıcıdan kullanıcıya değişir. Telefonun kendi bataryasıyla aldığım ekran süresi 6.30 saat civarıydı. Şimdi daha %20deyken 7saat 20 dakika oldu.
Ayrıca cpu nun max saat hızını biraz ksıtım çünkü ağır şeyler yapmıyorum. Instagram youtube Twitter whatsapp ve tarayıcı da geziniyorum sadece.
Aslında önemli olan pil performansının ne kadar süre böyle devam edeceği. Onu da ilerleyen aylarda görürüz artık. Bilgilendirmek istedim..

Oyla:

cezzar58

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
MURAT
Cihazım
Mi 6
Konular
0
Merhabalar hocam,
Bende telefonumun pil performansından memnun değilim ve deji batarya almak istiyorum. Cihazım seramik kasa. Kapağı sökerken nelere dikkat etmek gerekir. Bilgi verirseniz sevinirim.

Oyla:
Üst Alt