Yardım Mi6 Arka Kapak

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
Yaklaşık 32 aylık mi6 kullanımından sonra batarya değiştirmeye karar verdim ve telefonun bataryasını değiştirdim. Fakat arka kapağın üzerinde kalan yapışkanları sökerken biraz fazla güç uyguladım ki çatladı :(
Şimdilik bu şekilde taktım ve kılıfla kullanıyorum. Daha önceden arka kapak değiştiren arkadaşlardan arka kapak tavsiyesi istiyorum. Bir çok satıcı var ve hepsinin iyi ve kötü yorumları var. O yüzden güvenemedim. Orjinale yakın, telefonda çok sırıtmayacak arka kapağı nereden bulabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Bataryayı nereden aldınız,ben aldım lakin çakma çıktı...

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yaklaşık 32 aylık mi6 kullanımından sonra batarya değiştirmeye karar verdim ve telefonun bataryasını değiştirdim. Fakat arka kapağın üzerinde kalan yapışkanları sökerken biraz fazla güç uyguladım ki çatladı :(
Şimdilik bu şekilde taktım ve kılıfla kullanıyorum. Daha önceden arka kapak değiştiren arkadaşlardan arka kapak tavsiyesi istiyorum. Bir çok satıcı var ve hepsinin iyi ve kötü yorumları var. O yüzden güvenemedim. Orjinale yakın, telefonda çok sırıtmayacak arka kapağı nereden bulabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum..
Hocam bunun için ben daha çok yorumlara bakmanızı öneririm ürünün

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunun için ben daha çok yorumlara bakmanızı öneririm ürünün
Yorumlara baktığımı belirtmiştim. Biri telefona oturmadı derken diğeri orjinal gibi oldu diyor. Bu yüzden forumdaki insanlara, yani sizlere danışmak istedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deji Batarya aldım. Forumda ekran süreleri mevcut fakat güncel romlarda deji bataryanın ekran süresini paylaşan var mı bilmiyorum. Bir süre kullandıktan sonra buraya yazabilirim.

Oyla:

Burakalpsen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
11
Hocam konuyu açan arkadaş farklı bir yol izledi mi bilemem fakat Aliexpress den de batarya getirtme imkanı olmadığı için orjinal bulmak çok zor. En makul seçim deji batarya takmak.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Yorumlara baktığımı belirtmiştim. Biri telefona oturmadı derken diğeri orjinal gibi oldu diyor. Bu yüzden forumdaki insanlara, yani sizlere danışmak istedim :)

Deji Batarya aldım. Forumda ekran süreleri mevcut fakat güncel romlarda deji bataryanın ekran süresini paylaşan var mı bilmiyorum. Bir süre kullandıktan sonra buraya yazabilirim.
Onu gördüm hocam ancak belirttiğim gibi özellikle n11 gibi sitelerde zaten yorumlar iyiyse genelde ürün iyi geliyor ki kusurlu olursa da yerine oturmama gibi ücret iadesi veya yeniden gönderim sağlanıyor :)

Oyla:

emirozcopur

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konuyu açan arkadaş farklı bir yol izledi mi bilemem fakat Aliexpress den de batarya getirtme imkanı olmadığı için orjinal bulmak çok zor. En makul seçim deji batarya takmak.
Forumda deji bataryadan memnun olan birçok kullanıcı görünce, hiç orjinal batarya arayışına bile girmedim :)

Onu gördüm hocam ancak belirttiğim gibi özellikle n11 gibi sitelerde zaten yorumlar iyiyse genelde ürün iyi geliyor ki kusurlu olursa da yerine oturmama gibi ücret iadesi veya yenidenn gönderim sağlanıyor :)
O zaman onlardan birini alacağız mecbur. Zaten 40-60 lira gibi fiyatları.

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Forumda deji bataryadan memnun olan birçok kullanıcı görünce, hiç orjinal batarya arayışına bile girmedim :)

O zaman onlardan birini alacağız mecbur. Zaten 40-60 lira gibi fiyatları.
Ben hocam 18 liraya cihazıma nano ekran koruyucu aldım köşesi deformeli geldi mecbur kullanmak zorundaydım çünkü cihazda koruyucu yoktu kenarı hava almış şekilde duruyordu ezilmiş sanırım kargoda durumu satıcıya ilettim 2 gün sonra yenisi ücretsiz kargolandı :)

Oyla:

Asdq

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Heyo
Cihazım
Mi8
Konular
33
Mi markette 150 TL falan galiba maalesef

Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam yalnız almadan önce ek bilgi cihazın kamera lensini yeni kapağa geçirmeniz gerekli ve eğer dokunursanız işin içinden çıkılmaz duruma gelir pek temizlenen bir şey değil hazırlığınızı yapın değiş sırasında

Oyla:
Üst Alt